27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada a legat a doua victorie consecutivă de trei puncte şi revine pe podium
CSM Arcada a legat a doua victorie consecutivă de trei puncte şi revine pe podium

Divizia A1 la volei masculin a programat miercuri partidele penultimei etape din tur. CSM Arcada Galaţi a primit în sala Polivalentă Dunărea vizita celor de la CSM Bucureşti. Se anunţa un duel interesant între ocupantele locurilor 3 şi 4 aflate la egalitate de puncte şi un duel al orgoliilor la nivelul bancilor tehnice: Nicu Harabagiu - Marian Apostu, aflaţi până nu demult de aceeaşi parte a baricadei. Oaspeţii au dat o replică consistentă, în special în primele două seturi dar echipa gălăţeană, care a servit mai bine şi a făcut mai puţine greşeli neforţate a reuşit să se impună în minim de seturi. Rezultat final: 3-0 (23, 22, 20). Pentru CSM Arcada au jucat: Raic 11 puncte, Sanderson 8 p, Bissette 7 p, Carrasco 2 p, Terzic 3 p, Cubrilo 12 p - Cabrera, libero. A mai intrat Perez. După această frumoasă victorie, echipa noastră revine pe treapta a treia a podiumului cu 19 puncte. Primele două locuri în clasament sunt ocupate de ACS Volei Municipal Zalău 28 puncte, un joc mai mult disputat şi SCM U Craiova 25 puncte. În ultima etapă a turului, CSM Arcada va juca sâmbătă la Bucureşti cu Dinamo.

Declaraţii:

Marian Apostu – antrenor CSM Bucureşti: „A fost un meci destul de frumos, destul de echilibrat. Eu unul sunt mulţumit de ceea ce am jucat. Avem unele mici greşeli pe final de set, dar echipa este tânără şi este pe un drum bun”.
Jose Carasco Chema – jucător CSM Arcada Galaţi: „Am jucat foarte bine, ne-am concentrat la fiecare punct şi cred că asta a fost cheia să câştigăm cu 3-0. Ei sunt o formaţie bună, dar azi am servit bine şi am avut o tactică potrivită”.
Nemanja Cubrillo – jucător CSM Arcada Galaţi: „S-a terminat 3-0, dar aţi văzut pe seturi: 25-23, 25-22. Ne-am chinuit puţin în primele două seturi, dar în setul al treilea am jucat la nivelul la care ar trebui să evoluăm întregul sezon. Şi s-a văzut, 25-20, ceva mai uşor decât în primele două seturi”.
Nicu Harabagiu – antrenor CSM Arcada Galaţi: „Am întâlnit o echipă bună. Eu mă bucur pentru băieţii mei că au tratat meciul serios, au fost concentraţi de la un capăt la celălalt şi mai mult ca oricând astăzi am făcut mai puţine greşeli şi rezultatul s-a văzut”.


Articole înrudite