27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada are cinci cazuri confirmate pozitiv la coronavirus şi nu mai poate organiza turneul de CEV Champions League
CSM Arcada are cinci cazuri confirmate pozitiv la coronavirus şi nu mai poate organiza turneul de CEV Champions League

Din păcate, zvonurile apărute în ultimele zile s-au adeverit. În urma testelor efectuate au fost depistate cinci cazuri pozitive de COVID-19 la echipa de volei masculin CSM Arcada Galaţi, campioana României din ultimele două sezoane.
Conducerea echipei gălăţene a anunţat CEV-ul de situaţia foarte neplăcută creată, iar aceasta în consecinţă şi în regim de urgenţă a decis anularea turneului din turul 2 preliminar al CEV Champions League, programat în sala Polivalentă Dunărea, în perioada 27-29 octombrie, cu participarea formaţiilor: Jastrzebiski Wegiel - Polonia, Fino Kaposvar VC - Ungaria şi CSM Arcada Galaţi - România. Forul continental a stabilit totodată ca turneul de calificare pentru turul 4 să aibă loc în perioada 10-12, locaţia urmând să fie anunţată ulterior în funcţie de derularea evenimentelor.
Vă reamintim că primul turneu, care trebuia să se desfăşoare în perioada 13-15 octombrie în Polonia, a fost anulat după ce polonezii şi ungurii au anunţat că s-au infectat cu noul coronavirus.


Articole înrudite