05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada Galaţi începe finala pentru titlul 5 în fieful Stelei
CSM Arcada Galaţi începe finala pentru titlul 5 în fieful Stelei

Divizia A1 la volei masculin a ajuns în faza finală. Bătălia pentru titlu va aduce faţă în faţă Steaua Bucureşti şi CSM Arcada Galaţi. Finala se va juca după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, echipa care va ajunge la trei victorii va fi declarată campioană.

Se anunţă dueluri interesante, Steaua a câştigat sezonul regulat, va beneficia de avantajul terenului propriu la primele două meciuri şi vrea să readucă titlul în Ghencea după 32 de ani. De partea cealaltă, echipa gălăţeană vrea să-şi păstreze supremaţia şi să câştige cel de-al cincilea titlu consecutiv de campioană naţională.

„Într-adevăr acum vom disputa două partide pe terenul celor de la Steaua. Pentru noi, toţi cei implicati în acest proiect CSM Arcada, nu este o surpriză faptul că jucăm din nou cu titlul pe masă. Suntem obişnuiţi cu acest fel de partide. Este adevărat că Steaua ne-a învins în sezonul regulat, dar totul este diferit acum. Se joacă cu trofeul pe masă iar ceea ce contează este modul în care vom juca”, a declarat antrenorul Sergiu Stancu.

Prima partidă este programată duminică, 30 aprilie, de la ora 16.00, iar cea de-a doua luni, 1 mai, de la ora 17.00, ambele jocuri din Capitală vor fi transmise pe TVR. Finala va continua la Galaţi, în sala Polivalentă Dunărea, vineri, 5 mai, ora 17.00, şi sâmbătă, 6 mai, ora 17.30. Meciul 5, dacă va mai fi cazul, se va disputa pe 13 mai la Bucureşti.


Articole înrudite