07 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada îşi aşteaptă adversara pentru finala campionatului
CSM Arcada îşi aşteaptă adversara pentru finala campionatului

Formaţia gălăţeană pregătită de Sergiu Stancu traversează o perioadă bună. Cvadrupla campionă naţională, CSM Arcada a învins săptămâna trecută în sala Polivalentă Dunărea eterna rivală Dinamo Bucureşti, scor 3-1, şi cu 2-0 la general s-a calificat în finala Diviziei A1 la volei masculin.
„A fost un meci foarte emoţionant. O atmosferă grozavă în sală, cu fanii care ne-au susţinut pe întreaga durată a jocului, iar asta ne-a fost de ajutor. Am început foarte bine, am avut meciul sub control. În setul trei ei au revenit cu un serviciu superior şi ne-am chinuit un pic. Dar, am putut încheia meciul în patru seturi, la mare luptă. Publicul ne-a ajutat foarte mult şi suntem foarte bucuroşi. Ne-am îmbunătăţit jocul faţă de alte momente ale sezonului, iar acest lucru s-a văzut. Mi-au plăcut suporterii, sala a fost plină, oamenii au fost zgomotoşi, ne-au susţinut permanent. A fost o atmosferă emoţionantă, este o mare bucurie de a juca aici. Aş vrea să întâlnim Steaua în finală, deoarece avem o factură importantă de plătit”, a declarat germanul Daniel Malescha, MVP-ul partidei cu Dinamo.
Echipa gălăţeană îşi aşteaptă adversara din finală. În cealaltă semifinală, Steaua Bucureşti - SCM U Craiova, scorul general este 1-1, meciul decisiv urmând să se dispute în weekend în Capitală. Finala se va juca după sistemul 3 victorii din 5 partide, CSM Arcada va juca primele două meciuri în deplasare la Bucureşti sau Craiova pe 29-30 aprilie.


Articole înrudite