23 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada şi-a găsit "naşul" în Cupă
CSM Arcada şi-a găsit "naşul" în Cupă

Cupa României la volei masculin a programat sâmbătă în sala sporturilor Horia Demian din Cluj Napoca semifinalele. CSM Arcada Galaţi a întâlnit pe Dinamo Bucureşti. Partida a fost o reeditare a finalei din urmă cu două sezoane şi din păcate pentru gălăţeni a avut şi acelaşi deznodământ. După partida bună în compania Stelei din ziua precedentă, echipa gălăţeană a fost de nerecunoscut, Dinamo a prins o zi fastă, a profitat la maxim de slăbiciunilor adversarilor şi s-au impus mai uşor decât se aşteptau în minim de seturi.
„Din păcate nu am reuşit să repetăm cel puţin evoluţia din meciul cu Steaua, am jucat slab şi trebuie să recunoaştem că Dinamo a fost mai bună ca noi la toate capitolele şi s-a calificat meritat în finală. Am ratat un obiectiv, suntem supăraţi, trebuie să trecem repede peste acest moment şi să ne concentrăm pe campionat. Suntem liderii Diviziei A1 şi vom face totul să ne menţinem în frunte şi să obţinem al treilea titlu consecutiv de campioni”, ne-a declarat antrenorul gălăţean Sergiu Stancu.
Rezultat final: CSM Arcada Galaţi - Dinamo Bucureşti 0-3 (-19, -19, -20). Echipa gălăţeană a aliniat formula: Nalobin, Klapwjik, Bala, Talpă, Lescov, Sestan - Cristudor, libero. Au mai jucat: Jovanovici, Stankovici, Raţă, Kantor - libero. În cealaltă semifinală, SCM U Craiova a învins cu 3-0 pe Unirea Dej. Dinamoviştii au păstrat trofeul după ce au învins duminică în finală pe SCM U Craiova, scor final: 3-1 după ce oltenii au condus cu 1-0 şi 24-22 în setul doi.

Sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite