06 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada şi-a prezentat lotul: Obiectivul gălăţenilor, titlul de campioană
CSM Arcada şi-a prezentat lotul: Obiectivul gălăţenilor, titlul de campioană

CSM Arcada Galaţi şi-a prezentat noul lot în faţa publicului gălăţean. Voleibaliştii care vor încerca anul acesta să cucerească titlul în premieră în Divizia A1 au venit rând pe rând în faţa publicului gălăţean, în cadrul unei ceremonii prilejuite de meciurile de la Cupa Arcada. Lotul formaţiei gălăţene este schimbat aproape în totalitate faţă de sezonmul trecut. Un singur jucător a mai fost păstrat. Este vorba despre Liviu Cristudor, care va fi în acest sezon şi antrenor secund al echipei. Tot din sezonul trecut a fost păstrat şi antrenorul Nicu Harabagiu, cel care are acum dificila misiune de a lega relaţiile de joc într-un timp foarte scurt. „Am avut trei meciuri de cupă la Steaua, ne-am descurcat foarte bine pentru prima perioadă a meciurilor amicale şi din ce în ce mai bine. Relaţiile de joc devin din ce în ce mai omogene şi chiar începem să arătăm a echipă”, a declarat la finalul turneului tehnicianul echipei gălăţene.
CSM Arcada are în lot jucători care vin din toate colţurile lumii. „Avem un plăcut amestec de culturi şi încercăm să vorbim engleză ca să înţeleagă toată lumea. Avem jucători din Serbia, Croaţia, vorbitori de spaniolă din Venezuela sau Puerto Rico, avem un jucător din Caraibe, unul din Rusia. E un amestec de culturi, o ambianţă plăcută. Suntem destul de concentraţi şi cred că vom forma o echipă bună, o echipă bună şi competitivă”, a precizat portoricanul Angel Perez.
Echipa gălăţeană a câştigat cele trei meciuri de la Cupa Arcada cu Dinamo, Volei Municipal Piatra Neamţ şi din nou Dinamo şi priveşte cu încredere spre noul sezon. Campionatul naţional de volei Divizia A1 va începe în weekendul următor, cu un meci pe care CSM Arcada îl va juca împotriva echipei nou promovate CSM Câmpia Turzii. Programată iniţial la Galaţi, partida se va juca la Câmpia Turzii, urmând ca în retur să se joace la Galaţi.
Lotul de jucători pentru sezonul 2018-2019: Angel Perez, Angulo Carrasco, Milos Terzic, Tiago Gatiboni, Ivan Raic, Alexander Kullo, Julian Bissette, Nemanja Cubrillo, Vlad Cuciureanu, Alex Lefterache, Liviu Cristudor, Paul Sanderson, Arnel Cabrera.


Articole înrudite