29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada şi CSU Hygienium şi-au adăugat încă trei puncte în clasament
CSM Arcada şi CSU Hygienium şi-au adăugat încă trei puncte în clasament

Campionii României la volei masculin şi-au continuat turul de forţă. La mai puţin de 72 de ore de la superba victorie cu 3-0 în faţa vicecampioanei Franţei, Chaumont VB 52 din manşa tur a 16-imilor CEV Cup, CSM Arcada a revenit pe parchetul din sala Polivalentă Dunărea pentru partida cu Unirea Dej din campionatul Diviziei A1.
Chiar dacă antrenorul Sergiu Stancu a folosit o formulă inedită: Talpă, Rangel, Toro, Sobirov, Raţă, Bala - Kantor, libero, pe parcurs intrând în teren şi: Teleleu, Darlaczi, Butnaru sau liberoul  Cristudor, echipa gălăţeană şi-a făcut jocul obişnuit şi a obţinut o victorie fără dubii.
Dejenii s-au aflat în avantaj la începutul setului trei, dar nu au putut mai mult şi au pierdut în minim de seturi. Rezultat final: CSM Arcada Galaţi - Unirea Dej 3-0 (16, 16, 22). După nouă etape, echipa gălăţeană se menţine în fotoliul de lider cu 24 de puncte. Tripla campioană a României va susţine miercuri, 8 decembrie, în Franţa, returul din 16-imile CEV Cup cu Chaumont VB 52.

Fetele de la CSU Hygienium au terminat anul cu o victorie

Divizia A2 la volei, seria Est a programat sâmbătă meciurile din cadrul ultimei etape din tur. CSU Hygienium a întâlnit în sala Carantina din Brăila pe ACS Sport Plus, formaţie antrenată de gălăţeanul Nicu Harabagiu. Gălăţencele antrenate de Ileana Berdilă şi Adriana Dudnic au confirmat toate aşteptările şi calculele hârtiei, obţinând o victorie în minim de seturi.
„Suntem în grafic la finalul turului. Rămânem totuşi cu o mică dezamăgire că nu am învins Piteştiul sau măcar nu am reuşit să luăm puncte”, a concluzionat Adriana Dudnic.
Rezultat final: ACS Sport Plus - CSU Hygienium Galaţi 0-3 (-11, -19, -19). Echipa gălăţeană a început cu formula: Carolina Radu, Camelia Vasile, Alexandra Iordache, Maria Vilău, Anamaria Berdilă, Andreea Stănescu - Minca Cristea, libero. Au mai intrat: Sorina Răileanu, Maria Neacşu, Cristina Popoiu, Crina Arbunea, Ioana Ştefu. La finalul turului, CSU Hygienium ocupă locul 2 cu 18 puncte. Returul va debuta pe 22 ianuarie 2022.


Articole înrudite