23 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada vrea să cucerească în premieră Cupa României
CSM Arcada vrea să cucerească în premieră Cupa României

Sala sporturilor „Horia Demian” din Cluj Napoca va găzdui în perioada 28-31 ianuarie turneul Cupei României la volei masculin. Din cauza pandemiei de coronavirus s-a renunţat la partidele tur-retur, a jocurilor din primele două faze. În premieră, la această ediţie se va juca într-o singură manşă. Campioana României va juca direct în faza a doua, sferturi de finală cu învingătoarea din partida Ştiinţa Explorări Baia Mare - Steaua Bucureşti.
„Este adevărat că vom intra în competiţie în faza a doua, dar pentru noi nu contează numele adversarului. Obiectivul nostru la acest turneu este să cucerim trofeul. Este adevărat că nu am reuşit să cuceresc Cupa României de când sunt la Galaţi, dar circumstanţele nu ne-au fost favorabile. În 2019, turneul final al Cupei a fost la finalul sezonului în care am recuperat diferenţa de 9 puncte, iar în finala cu Dinamo, jucătorii erau epuizaţi. Anul trecut eram calificaţi la turneul final, dar acesta nu s-a mai disputat din cauza pandemiei de Covid-19. Cred că jucătorii sunt pregătiţi pentru această competiţie, dar nu pot să spun care va fi principala adversară. Sunt convins că vom fi la înălţime la competiţia găzduită de Cluj şi vom continua evoluţiile bune din campionat”, a declarat pe pagina oficială a clubului antrenorul de la CSM Arcada, Sergiu Stancu.
Echipa gălăţeană va intra în competiţie joi, 28 ianuarie, de la ora 11.00. Programul fazei 1 programate pe 28 ianuarie: Provolei Arad - CSU Braşov, Ştiinţa Explorări Baia Mare - Steaua, U Cluj - CSS CNE LAPI SCM Zalău, UV Timişoara - Ştiinţa Bucureşti. Semifinalele, care se vor disputa pe 30 ianuarie vor fi stabilite în urma unei trageri la sorţi care va avea loc vineri seara. Partidele din penultimul act se vor disputa de la ora 14.00 respectiv 17.00. Prima semifinală va fi transmisă în direct de TVR 3, iar cea de-a doua la TVR Cluj. Finala va avea loc duminică, 31 ianuarie, de la ora 14.00 şi va putea fi urmărită la TVR 3.


Articole înrudite