04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Tigrii” Crăciun, Burdujel, Tacot şi Cojocaru joacă pentru România şi Moldova
„Tigrii” Crăciun, Burdujel, Tacot şi Cojocaru joacă pentru România şi Moldova

În această săptămână debuteză calificările pentru Euro 2022 la futsal. Campioana României, United Galaţi, echipă calificată în 8-imile UEFA Futsal Champions League are patru jucători angrenaţi în aceste preliminarii. Andrei Crăciun, unul din principalii marcatori ai echipei gălăţene, face parte din lotul României care joi va întâlni Serbia în sala Polivalentă din Timişoara, într-o partidă din grupa a 4-a de unde mai fac parte: Macedonia de Nord şi Bosnia Herţegovina.
„Este un meci foarte important, jucăm împotriva principalei favorite din grupă, Serbia, o echipă care este calificată la campionatul mondial, dar ne-am pregătit foarte bine şi vom da totul pentru a câştiga şi a începe bine aceste preliminarii”, ne-a declarat internaţionalul de la United, Andrei Crăciun. Partida va începe de la ora 19.00 şi va fi transmisă la Pro X.
De asemenea, alţi trei tigri de la United, Burdujel, Tacot şi Cojocaru vor fi teren pentru Naţionala Moldovei care va juca la Chişinău cu Grecia, într-o partidă din grupa a 3-a a preliminariilor Euro 2022. „Va fi un meci destul greu pe care trebuie să-l câştigăm. Naţionala Greciei în ultima perioadă a crescut mult. Un alt aspect este faptul că vom juca fără spectatori. Suntem pregătiţi şi vom face totul să învingem”, ne-a declarat moldoveanul Sergiu Tacot. Din grupa Moldovei mai fac parte: Slovenia şi Azerbaijan.


Articole înrudite