05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM, CSU, CSM Arcada şi CSU Belor vă invită la Polivalentă
CSM, CSU, CSM Arcada şi CSU Belor vă invită la Polivalentă

Istoria se repetă. După un an de zile, iubitorii sportului din oraşul nostru vor avea din nou o sâmbătă încărcată cu evenimente sportive. La sala Polivalentă Dunărea sunt programate patru meciuri. De la ora 12.30 este programată partida CSM Galaţi - CSM Roman, din cea de-a 6-a etapă a Diviziei A de handbal feminini, seria A. Echipa gălăţeană antrenată de Alexandrina Soare, liderul autoritar din serie porneşte ca favorită certă în confruntarea cu lanterna, romaşcancele având un lot format din junioare.
De la ora 14.30 va avea loc duelul dintre CSU Galaţi şi HC Dobrogea Sud Constanţa, care contează pentru faza 32-imilor de finală a Cupei României Fan Courier la handbal masculin. Chiar dacă pornesc cu şansa a doua, studenţii gălăţeni antrenaţi de Florin Andronic sunt hotărâţi să dea o replică consistentă multiplei campioane naţionale şi să contribuie la un spectacol sportiv care să fie aplaudat de publicul gălăţean.
Reuniunea de seară va fi dedicată voleiului. De la ora 17.00, CSM Arcada primeşte vizita nou promovatei CSM Câmpia Turzii. Campioana României pregătită de Sergiu Stancu are o misiune uşoară şi va folosi acest prilej ca să exerseze anumite teme pentru partida de debut din preliminariile CEV Champions League cu Vojvodina NS Seme Novi Sad, campioana Serbiei, turul fiind programat pe 6 noiembrie, de la ora 17.00, la sala Dunărea.
Sâmbăta sportivă o vor încheia fetele de la CSU Belor care vor întâlni pe Rapid Bucureşti. Echipa noastră antrenată de Bogdan Paul şi Vasile Florin Bosi, care a câştigat ultimele patru meciuri: cu CSO Voluntari, în Cupa României respectiv FC Argeş Piteşti, CS Medgidia şi U NTT Data Cluj Napoca, în Divizia A1, traversează o perioadă fastă şi vrea să-şi mai adauge trei puncte la zestre şi să se mai apropie cu încă un pas de atingerea obiectivului, calificarea în premieră în play-off.

Sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite