19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Dunărea porneşte finala la Miercurea Ciuc
CSM Dunărea porneşte finala la Miercurea Ciuc

Lupta pentru titlul de campioană în Liga Naţională de hochei pe gheaţă va debuta pe patinoarul din Miercurea Ciuc. Protagonistele vor fi Sport Club Miercurea Ciuc şi CSM Dunărea Galaţi. Finala a fost anticipată de specialişti. Cele două echipe s-au calificat în ultimul act al competiţiei astfel: Sport Club Miercurea Ciuc a eliminat Steaua Rangers, scor general: 3-0, iar CSM Dunărea a scos ASC Corona 2010 Braşov, scor general 3-1, ultimele două victorii decisive fiind obţinute la Braşov.
„Finala va fi mult mai dificilă. Cei de la Ciuc au o echipă foarte bună cu străini buni. Unii s-au exprimat că va fi o finală «rusească» (n.r. cele două echipe au în componenţă jucători din Rusia şi Ucraina), dar nu e chiar aşa. Ne vom juca şansele, fiecare echipă are şansa ei. Un meci nu seamănă cu altul, contează experienţa în competiţii mari în situaţii de genul ăsta. Jucătorii trebuie să fie concentraţi, va fi o confruntare dificilă”, a precizat Mihai Brandabur, directorul CSM Dunărea.
Primele două jocuri sunt programate astăzi şi mâine, de la ora 18.30, după care finala se va muta în weekend pentru o dublă de la Galaţi, pe 25 şi 26 martie.


Articole înrudite