25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSU Belor are emoţii pentru play-off
CSU Belor are emoţii pentru play-off

Ultimul turneu din prima fază a Campionatului Diviziei A1 la volei feminin se va disputa în perioada 2-4 aprilie. CSU Belor s-a deplasat la Bacău şi va juca în ordine cu: CSO Voluntari, vineri, ora 20.00, Ştiinţa Bacău, sâmbătă, la ora 17.00, şi CSM Volei Alba Blaj, duminică, ora 14.00.
„Ne aşteaptă un turneu infernal la Bacău cu o miză imensă. Trebuie să tratăm primele două meciuri cu maximă seriozitate şi responsabilitate şi să ne luptăm pentru punctele necesare calificării în play-off. Cu certitudinea că întregul efectiv este apt de joc şi motivat, am încredere în puterea noastră ca şi grup şi că vom dezvolta un joc eficient”, ne-a declarat căpitanul CSU Belor, Anamaria Berdilă.
Miza este foarte mare pentru echipa antrenată de Bogdan Paul, care îşi doreşte să-şi atingă obiectivul şi anume calificarea în play-off-ul 5-8. Situaţia din clasament este complicată, CSU Belor are nevoie de cel puţin 4 puncte, dar şi de jocul rezultatelor. Rapidul stă la pândă la patru lungimi în spate şi va juca în sala proprie cu: CSU Medicina CNE Tg. Mureş, U NTT Data Cluj şi CSM Lugoj. CSU Belor ocupă locul 8 cu 25 de puncte.


Articole înrudite