23 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSU Belor Galaţi încearcă să obţină primul punct în Divizia A1 de volei feminin
CSU Belor Galaţi încearcă să obţină primul punct în Divizia A1 de volei feminin

După două meciuri pierdute la zero, voleibalistele antrenate de Ileana Berdilă au parte din nou de un adversar de Top 4 din prima divizie. Este vorba despre Ştiinţa Bacău, multiplă campioană naţională, echipă care şi în acest sezon vrea să obţină o medalie. Conducerea clubului CSU crede că important este ca echipa să capete experienţă în acest gen de meciuri cu adversari de un asemenea calibru. „Important este să jucăm volei, să atragem publicul la sală. Chiar dacă unele jocuri se termină cu eşecuri, pentru că trebuie să fim conştienţi... e diferenţă, v-am zis, nu neapărat de valoare, ci de experienţă”, a declarat în cadrul conferinţei de presă organizate marţi, Mihai Pantea, directorul CSU Galaţi.
Fetele de la CSU Belor Galaţi abia aşteaptă acest al doilea meci de pe teren propriu din actualul sezon. Americanca Sidney Wilson a ţinut să precizeze: „Întotdeauna e emoţionant să joci pe teren propriu. Primele noastre două jocuri au fost cam dure şi sperăm să ne revenim în acest al treilea joc”.

14 csu belor aria

La rândul său, Aria Andrievskaia, jucătoare originară din Moldova a completat-o pe colega sa: „Ştiu că sunt puternice (n.r. - cele de la Bacău), aşa că va trebui să facem totul foarte bine. Să facem mai puţine greşeli pentru că echipa adversă e foarte bună şi va trebui să muncim mai mult”.
Partida dintre CSU Belor Galaţi şi Ştiinţa Bacău se joacă miercuri de la ora 17.30 la Sala Polivalentă Dunărea din oraşul nostru şi contează pentru cea de-a 4-a etapă a Diviziei A1 la volei feminin. Intrarea spectatorilor este liberă.


Articole înrudite