CSU Danubius trebuie şi poate să învingă Rapidul

Marți, 06 Martie 2018 14:13
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

 

Meci esenţial pentru CSU Danubius Galaţi în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Handbalistele antrenate de Vali Costea joacă miercuri, în sala Polivalentă Dunărea, de la ora 17.00, restanţa cu Rapid Bucureşti, echipă cu care se luptă direct pentru a rămâne în Liga Florilor. CSU Danubius se află pe locul 13 în acest moment, la egalitate de puncte cu Rapid, care se află pe ultimul loc. Echipa gălăţeană are nevoie de 3 puncte pentru a trece peste Universitatea Cluj, formaţie aflată pe primul loc care asigură prezenţa la baraj.
„Ne dorim foarte foarte mult victoria şi sperăm s-o şi obţinem. Trebuie! Altă variantă nu avem şi nici nu luăm în calcul. Sperăm foarte tare publicul să fie alături de noi, să ne încurajeze aşa cum au făcut-o şi până acum şi să-i răsplătim pentru tot sprijinul acordat”, a declarat căpitanul echipei gălăţene, Iulia Stroia. La rândul ei, principala marcatoare, internaţionala din Macedonia, Elena Livrinikj, aptă 100% după problemele medicale din ultimele două săptămâni, a preciyat în cadrul conferinţei de presă organizate marţi: „Avem nevoie de cele trei puncte. Ştiu că le putem obţine pentru că avem atmosferă bună în echipă şi nu ar trebui să mai căutăm nicio scuză. Credem în fanii noştri, ştiu că şi ei cred în noi, sunt convinsă că va fi o atmosferă frumoasă în sală şi că totul va fi de partea noastră”.
O victorie în faţa Rapidului este necesară, dar nu este suficientă pentru salvarea de la retrogradare. „Dacă nici cu Rapid nu câştigăm, am cheltuit banii şi sudoare şi de toate în anul competiţional 2017 – 2018. Dacă câştigăm cu Rapidul chiar şi aşa va fi foarte greu pentru că, cum spuneaţi, legat de meciurile indirecte, vedeţi că se fac fel de fel de aranjamente şi treaba e destul de complicată”, a concluzionat Mihai Pantea, directorul CSU Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu