28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
După două etape disputate din acest an, Liga Naţională la handbal feminin a luat o nouă pauză, pentru o acţiune a Naţionalei. Fetele de la Danubius au vrut să profite şi au jucat un amical la sala Siderurgistul cu CSM Slobozia, formaţie care activează în Divizia A. Antrenoarea Alexandrina Soare a folosit acest prilej pentru a vedea ce pot şi rezervele dar s-a convins că nu prea are soluţii pe bancă. Formula de start a fost una inedită: Ramona Ciontu - Carmen Gheorghe, Alexandra Dodan, Mihaela Pătuleanu, Iaroslava Burlachenko, Maricica Trandafir, Iulia Artean. Slobozia, formaţie pregătită de o veche cunoştinţă a noastră a gălăţenilor, Liviu Paraschiv s-a descurcat mai bine şi a condus timp de 40 de minute pe tabela de marcaj. Până la urmă, la Danubius a intrat şi artileria grea: Daciana Curtean, Iulia Zaremba, Iryna Glibko&Co şi lucrurile au intrat pe făgaşul normal. Una peste alta, a fost un meci util de antrenament pentru ambele combatante.
Rezultat final: HC Danubius - CSM Slobozia 35-28 (11-13). Pentru echipa gălăţeană au evoluat: Ramona Ciontu, Daniela Ancerencu, Cristina Bobeică - Mihaela Pătuleanu (2 goluri), Carmen Gheorghe (2), Daciana Curtean (4), Iaroslava Burlachenko (3), Iulia Artean (4), Maricica Trandafir (3), Iulia Zaremba (7), Iryna Glibko (5), Cătălina Cioaric (4), Irina Lazarin (1), Delia Mărginean, Irina Başa.
Oficialii de la Danubius au transferat-o pe Iulia Artean şi au decis să renunţe la Alexandra Dodan. Următorul joc oficial pentru danubiene va fi marţi 29 ianuarie, de la ora 17.30, în deplasare, la HCM Roman.


Articole înrudite