28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dorinel Munteanu, manager tehnic Oțelul: „Suntem vinovați că suporterii au plecat triști, dar trebuie să aibă răbdare că ne vom consolida poziția așa cum am spus la începutul sezonului”
Dorinel Munteanu, manager tehnic Oțelul: „Suntem vinovați că suporterii au plecat triști, dar trebuie să aibă răbdare că ne vom consolida poziția așa cum am spus la începutul sezonului”

Așa cum se anticipa, SC Oțelul nu are deloc viață ușoară la revenirea după 8 ani în elita fotbalului românesc.

După două remize consecutive, oțelarii lui Dorinel Munteanu au cedat pe teren propriu în cea de-a 3-a etapă a Superligii Superbet, meciul cu FCSB, scor final: 0-2 (0-1).

Cum e în fotbal, dacă marcam la lovitura liberă a lui Ursu sau la bara lui Cîrjan, era alt deznodământ în joc. Dar, cum știm cu toții, așa cum am avut două bare contra etapa trecută la Craiova, așa am avut și noi și nu am marcat, de aceea s-a făcut diferența, iar la 2-0 nu a mai contat, practic era jocul încheiat. Cred că atmosfera așa va fi tot timpul la Galați, dar din păcate astăzi suporterii au plecat triști, sunt și eu vinovat, cu echipa împreună suntem vinovați, pentru că nu am putut să mulțumim suporterii cu cel puțin un rezultat de egalitate. Am știut că diferența este mai mare decât în Liga a II-a așa că și suporterii noștri trebuie să aibă răbdare că ne vom consolida poziția așa cum am spus la începutul sezonului. Asta spune totul și vreau să le transmit și suporterilor noștri, cu acești jucători am pornit din Liga a 3-a, am ajuns în Liga I și am jucat de la egal la egal cu FCSB. Nici nu se pune în discuție ce buget are FCSB, în afară de suporteri sunt cu totul peste noi”, a precizat Dorinel.

După trei etape, Oțelul ocupă locul 12 cu două puncte. Roș-alb-albaștrii vor juca etapa următoare, pe 7 august, de la ora 21.30, în deplasare cu Sepsi Sf.Gheorghe.


Articole înrudite