04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dorinel Munteanu, manager tehnic Oțelul: „Trebuia să câștigăm cele trei puncte, dar sunt mulțumit pentru că a fost debutul în Superligă”
Dorinel Munteanu, manager tehnic Oțelul: „Trebuia să câștigăm cele trei puncte, dar sunt mulțumit pentru că a fost debutul în Superligă”

Oțelul a reușit „doar” o remiză la revenirea după opt de ani de absență în eșalonul de elită al fotbalului din România, scor final 1-1, golul nostru fiind reușit de A.Pop în min.62.

Părererea noastră este că rezultatul este nedrept mai ales după cum au decurs ostilitățile în cel de-al doilea mitan când formația lui Dorinel Munteanu a irosit două ocazii imense prin Cisotti, care a executat slab penaltiul de care a beneficiat în min.75 și Cârjan, singur cu portarul în min.87, de a păstra toate punctele la Galați.

Pot să fiu mulțumit de debutul nostru în Superliga României, ținând cont de prima repriză în care mă așteptam la reținerea unor jucători pentru care impactul cu Superliga a fost foarte mare, de aceea ritmul nostru, și jocul nostru, nu au funcționat cum trebuie, deși am avut în față un adversar puternic, cu calități care sunt convins că are și el obiectivele lui. În schimb, a doua repriză am dominat-o în totalitate, a fost o repriză extrem de bună a noastră, după cum a văzut toată lumea, nu cred că se punea problema rezultatului. Am avut și ocazii, am ratat penalti, de aceea v-am spus că rezultatul de egalitate nu mă mulțumește, dar mă mulțumește reacția băieților pentru primul joc. Suntem o echipă nou promovată, din ea 70% sunt jucători cu care am pornit acum doi ani din Liga a III-a, sunt jucători care vin și se integreazã mai greu în echipe, dar pentru primul joc a fost ok. Eu cred și sunt de părere că noi am pierdut două puncte. Chiar dacă în prima repriză adversarul nostru a avut o bară, ne-a marcat un gol în ultimul minut al primei reprize. Dar, per total cred că ocaziile au fost de partea noastră, atât în prima cât și în a doua repriză. Trebuia să câștigăm cele 3 puncte, dar sunt mulțumit pentru că a fost debutul în Superliga României atât pentru noii veniți cât și pentru jucătorii cu care am plecat din Liga a III-a și am făcut progrese”, a concluzionat Dorinel Munteanu.

Oțelul va juca în cea de-a doua etapă în deplasare cu CSU Craiova, pe stadionul Central Ion Oblemenco, pe 24 iulie, de la ora 21.30. *sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite