14 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dunărea are planuri mari pentru sezonul următor
Dunărea are planuri mari pentru sezonul următor

FCM Dunărea a scăpat ca prin urechile acului de retrogradare în acest sezon. Echipa gălăţeană a avut handicapul unui tur catastrofal de campionat în urma căruia a acumulat doar 3 puncte. Chiar dacă a avut o evoluţie bună în sezonul de primăvară, Dunărea nu s-ar fi putut salva dacă nu se modifica sistemul competiţional. Sezonul care va începe în toamnă va fi însă altceva pentru echipa de la Dunăre, vor fi schimbări în lotul de jucători tocmai pentru ca echipa gălăţeană să devină una dintre protagonistele primei serii a ligii secunde.
Romeo Jianu, preşedintele FCM Dunărea, a declarat: „Obiectivele pe care ni le vom propune din vară vor fi mult mai ambiţioase. Spun acest lucru pentru că am observat atenţia deosebită pe care ne-o acordă Consiliul Local şi primăria municipiului. Principalul obiectiv va fi calificarea în play-off. Cred că dacă vom avea o atmosferă propice vom putea ataca chiar şi promovarea. Ideea este să construim o echipă competitivă care să nu se mai bată pentru evitarea retrogradării ci să încerce să se lupte pentru primele locuri în serie. Lotul de jucători va suferi modificări. Sunt mulţi jucători care se află la final de contract şi cu aceştia va trebui să negociem plus că mai avem şi doi jucători împrumutaţi de la FC Botoşani, Vraciu şi Ursu. Noi vrem ca ambii jucători să rămână la noi, dar rămâne să vedem cum se vor finaliza tratativele cu echipa de care aparţin. Vrem să păstrăm un nucleu, dar sunt jucători care nu au dat randament şi care vor pleca”.
Dunărea tinde să redevină ceea ce a fost odată şi chiar mai mult decât atât. Echipa gălăţeană are potenţial, dar antrenorul care se va afla pe banca echipei gălăţene sezonul viitor trebuie să ştie să gestioneze situaţia pentru ca Dunărea să nu mai aibă serii de meciuri în care pierde pe bandă rulantă.


Articole înrudite