07 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dunărea trebuie să câştige tot în retur
Dunărea trebuie să câştige tot în retur

Echipa gălăţeană începuse perfect meciurile din play-out cu 2 succese la 0 şi visa cu ochii deschişi la evitarea retrogradării. Pentru echipa lui Costel Enache au urmat însă 3 partide în care nu a mai găsit drumul spre plasele porţii adverse şi a obţinut doar 2 puncte. Lucrurile s-au complicat din nou pentru echipa gălăţeană care se află la 5 puncte distanţă de locul 3 care este ocupat de CF Brăila. Poziţia care este ocupată în prezent de formaţia din oraşul vecin ar asigura prezenţa sigură şi în sezonul viitor al ligii secunde. Este posibil ca din cele două serii ale ligii a doua să nu retrogradeze decât echipele clasate pe ultimul loc, cum nu este exclusă nici varianta ca să nu retrogradeze nicio echipă. Dunărenii nu trebuie să-şi facă însă nici un calcul pentru că în fotbalul românesc nu se ştie niciodată ce se va întâmpla. Jucătorii şi antrenorii formaţiei gălăţene vor să facă un retur al play-out-ului foarte bun.
Costel Enache - antrenor FCM Dunărea, a declarat: „Am pierdut 4 puncte extrem de preţioase în partidele cu Farul şi Gloria. Nu avem voie să facem paşi greşiţi în retur pentru a reuşi să ne salvăm. Este adevărat că ne separă 5 puncte de echipa din Brăila astfel că suntem nevoiţi să câştigăm meciul cu formaţia din oraşul vecin. De fapt noi trebuie să facem tot posibilul să învingem în toate cele 5 partide pe care le avem de disputat. În meciurile cu Farul şi Gloria am avut şi ghinion. Sper ca în meciurile viitoare să fim ocoliţi de neşansă şi să ne impunem. Avem nevoie, cred eu, de 4 victorii din 5 partide pentru a fi siguri că vom ocupa locul 3”.
Dunărea trebuie să facă primul pas sâmbătă, când întâlneşte Rapid Suceava pe teren propriu. Un succes obţinut în faţa bucovinenilor ar face ca echipa gălăţeană să urce un loc în clasament.


Articole înrudite