04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Liga a II-a a programat la sfârşitul săptămânii trecute partidele celei de-a XII-a etape. Un adevărat thriler s-a consumat pe stadionul „Dunărea”, unde s-au întălnit formaţia locală FCM Dunărea şi Astra II Giurgiu. Partida a avut un ritm bun iar fazele de poartă nu au lipsit. Gazdele au început tare iar în min. 5 Cârjan a fost împins în şase metri de un fundaş advers, dar centralul Rusandru a lăsat avantaj în loc să acorde penaltiul care se cuvenea. Peste trei minute, atacantul gălăţean a scăpat singur, a tras în portar, iar Pribac a urmărit şi a reluat peste. Dunărenii au accentuat presiunea şi, firesc, au venit şi golurile. Pribac a deschis scorul în min. 17 cu un şut de la 14 metri, după o centrare primită de la „Schijă”, iar „veteranul” Daniel Florea, cu o lovitură de cap la un corner bătut de Cristea, l-a majorat în min. 27. Zarurile ar fi putut fi aruncate în min. 33, dar şutul lui Cioinac, din careu, a trecut la o palmă de ţintă. Oaspeţii au redus din diferenţă la două minute de la reluare, dar V. Munteanu a replicat cu un gol superb, după o cursă de 30 de metri în care a slalomat printre trei adversari, care s-a încheiat cu un şut sub bară. Finalul a fost nerecomandat cardiacilor. Mai întâi, oaspeţii au punctat pentru 3-2 prin Tiago, apoi Cucu a trimis cu capul în bară pentru ca în primul minut de prelungiri, Stan să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj.
Rezultat final: FCM Dunărea - Astra II 3-3 (2-0). Antrenorul Viorel Tănase a folosit 11-le: Măstăcan - D. Cristescu (min. 68 Cucu), Marin, D. Florea, D. Popescu - Cioinac, Cristea - V. Munteanu (min. 84 Căldăraru), Enache (min. 58 Velescu), Pribac - Cârjan.
Celelalte rezultate ale etapei sunt: Ceahlăul P. Neamţ - Săgeata Năvodari 2-0, FC Snagov - Delta Tulcea 0-1, Farul Constanţa - Steaua II 2-0, FC Botoşani - Gloria Buzău 0-0, CS Otopeni - Dinamo II 4-0, Juventus Bucureşti - CF Brăila 1-1.


Articole înrudite