29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Fanteziştii” şi-au făcut abonament la podium
„Fanteziştii” şi-au făcut abonament la podium
Sâmbăta trecută a avut loc la Suceava „Festivalul Naţional de Dans Sportiv-Galleria 2010”. Gazda acestei competiţii a fost Mall Galleria, care a transformat spaţiul de joacă pentru copii în ring de dans. Spre surprinderea tuturor, la competiţie au fost prezente peste 330 de perechi de la peste 35 de cluburi din ţară, la cele 34 de competiţii organizate în patru calupuri, drept pentru care competiţia s-a încheiat după miezul nopţii.
Clubul de dans sportiv Fantezia a făcut deplasarea la această competiţie cu 8 perechi, reuşind să obţină următoarele rezultate: Andrei Macarie  -Alexandra Constantinescu, locul II la open standard şi open basic standard 16-35 ani şi locul III la clasa D; Florin Popa - Rodica Fântânaru, locul III la open latino, locul II la open basic 16-35 ani şi locul II la clasa D; Ionuţ Ivaşcu - Alice Negru, locul II clasa D 16-35 ani; Răzvan Lupaşcu - Diana Miron, locul II clasa D 14-15 ani; Adrian Lupoaie -Alexandra Ionescu, locul IX în semifinala clasei E 12-15 ani ; Valentin Stăncescu - Diana Vrânceanu, locul VIII în semifinala competiţiei  la clasa Hobby 12-13 ani.

Speranţe pentru Mondialele de la Riga

„Rezultate foarte bune obţinute de sportivii clubului. Ne-am învăţat să ne întoarcem de la fiecare competiţie cu cel puţin un loc I, dar iată că la Suceava nu am reuşit decât cinci locuri II, două locuri III şi un loc V în finale, restul rezultatelor fiind în semifinale şi sferturi. Păcat că nu am reuşit să ne impunem la open standard 16-35 de ani, unde s-a dat ca premiu o instalaţie de aer condiţionat, chiar dacă Andrei cu Alexandra au reuşit să le «fure» celor din Bistriţa şapte locuri unu. Totuşi nu am rămas datori, pentru că perechea mixtă Mihai Paraschiv (Fantezia Galaţi) - Diandra Illeş (Autentic Bacău) a obţinut două locuri I la juniori 2 şi două locuri VI la tineret în concursul internaţional Monza Dance Festival ce a avut loc în Italia. Este din ce în ce mai clar că Mihai şi Diandra încep să se impună pe plan internaţional, ceea ce ne dă mari speranţe pentru Mondialele din luna decembrie de la Riga”, ne-a declarat Marian Adam, preşedintele clubului „Fantezia”. Luna noiembrie va fi una de foc, „fanteziştii” urmând să participe la trei competiţii internaţionale: Oradea, Pieve di Cento (Italia), Viena (Austria) şi patru concursuri interne: două la Bucureşti, unul la Turda şi unul la Galaţi


Articole înrudite