21 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Fetele şi băieţii de la CSU, primele apariţii pe teren propriu din 2012
Fetele şi băieţii de la CSU, primele apariţii pe teren propriu din 2012
Iubitorii voleiului din Galaţi vor avea prilejul să se delecteze sâmbătă cu un cuplaj, care se anunţă destul de interesant. Balul va fi deschis de confruntarea din divizia A2 dintre echipele feminine CSU Galaţi şi Concordia Chiajna, care va debuta la ora 13.00 în sala Siderurgistul. Gălăţencele, care în această iarnă şi-au mai completat lotul cu două jucătoare: Cristina Iacob, cu dublă legitimare, şi Mihaela Brazdeş, ambele de la concitadina ACSV Donaris 2010, s-au antrenat la capacitate maximă în ultimele zile şi sunt hotărâte să-şi valorifice statul de favorite. „Ne-am pregătit destul de bine şi vrem să câştigăm toate cele trei meciuri pe care le mai avem de disputat în retur, inclusiv derbiul orgoliilor cu Brăila. Am înţeles că Chiajna şi-a schimbat complet echipa faţă de cea din tur, sunt junioarele de la Eliade care au dublă legitimare, vom vedea, dar nu cred că vom avea probleme. Avem şanse foarte mari să încheiem prima fază a campionatului pe locul trei, ceea ce ne oferă un culoar favorabil pentru play-out”, ne-a declarat antrenoarea Ileana Berdilă.
Partida vedetă va aduce de o parte şi alta a fileului, începând cu ora 15.00, formaţiile din A1 CSU Galaţi şi Unirea Dej. Studenţii nu vor putea să-i folosească în acest joc pe Adrian Grigore şi Nicu Voineag, ambii cu probleme medicale. „După ceea ce s-a întâmplat în tur, sunt convins că Dejul nu ne va face niciun fel de concesii şi va juca tare. Este adevărat că nu suntem favoriţi, dar băieţii sunt pregătiţi şi vrem să facem o surpriză şi, de ce nu, să obţinem un rezultat favorabil care să ne apropie de U Cluj, formaţie aflată pe locul X”, ne-a declarat antrenorul Nelu Ivanov.
Celelalte meciuri ale etapei sunt: Steaua - U Timişoara, U Cluj - Remat Zalău, VCM LPS Piatra Neamţ - CSM Agronomia Bucureşti, Ştiinţa Explorări Baia Mare - CVM Tomis Constanţa, SCMU Craiova - Dinamo.


Articole înrudite