10 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Flori şi zâmbete oferite de sportivii oţelari
Flori şi zâmbete oferite de sportivii oţelari
Sportivii de la Clubul de fotbal Oţelul Galaţi au încercat să aducă un strop de fericire domnişoarelor şi doamnelor cu ocazia zilei de 8 Martie prin dăruirea de flori în centrul oraşului. Acţiunea a fost o continuarea a gesturilor frumoase din data de 1 martie, când aceştia au oferit flori femeilor aflate într-un supermarket.
De cum şi-au făcut apariţia, fotbaliştii echipei campioane au fost luaţi cu asalt de către doamnele din zonă, care au primit cu multă bucurie cadoul primit cu ocazia zilei femeii. În plus, acestea au putut să îşi facă poze şi să obţină autografe pentru soţi şi iubiţi.  ”Sunt foarte bucuroasă că am primit flori tocmai de la jucătorii celor de la Oţelul Galaţi. Bărbatul meu este un fan înfocat şi de acolo m-am molipsit şi eu. Au făcut un gest foarte frumos”, ne-a declarat Cobulur Sica.
Jucătorii echipei campioanei s-au bucurat de acţiunea realizată de club şi mai ales că au putut să aducă un zâmbet doamnelor. ”Ca în fiecare an, ne bucurăm că putem oferi un cadou frumos. E un gest pe care ar trebui să îl facem cu toţii. E o tradiţie a clubului ca de 1 şi 8 martie să oferim flori”, a declarat căpitanul Sergiu Costin. Mijlocaşul Liviu Antal a declarat: „În primul rând am oferit flori doamnelor. De unde vin eu, se sărbătoreşte Ziua mamei pe 8 martie. Prin această acţiune am dorit să facem un gest frumos”.


Articole înrudite