10 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul, obligată la victorie
Oţelul, obligată la victorie
Galaţi, primesc vizita celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ, meci contând pentru etapa cu numărul 20. Un meci crucial pentru ambele formaţii, care în etapa precedentă au pierdut meciul de debut în stagiunea de primăvară, mai ales că au obiective diferite, gălăţenii bătându-se pentru un loc de cupă europeană, iar cei de la Ceahlăul pentru salvarea de la retrogradare. Otelul vine după un eşec la Chiajna cu 1-0, iar cei de la Piatra Neamţ au pierdut în faţa celor de la Sportul Studenţesc cu 2-1. Antrenorul Dorinel Munteanu îşi doreşte o victorie cu orice preţ, orice alt rezultat este de neconceput.
”Îmi doresc de la băieţii mei atitudine şi o reacţie pozitivă. Îmi doresc cele trei puncte indiferent dacă jucăm bine sau rău. Nu trebuie să avem scuze”, a declarat antrenorul celor de la Oţelul Galaţi.
În privinţa jocului pierdut săptămâna trecută, acesta s-a arătat mulţumit de anumite părţi ale echipe şi a spus că vor fi schimbări pentru meciul de sâmbătă.
”Am fost mulţumit de jucători, au alergat mult, mai mult decât cei de la Chiajna. Nu sunt mulţumit de rezultat, dar se întâmplă după două luni jumătate de pauză. Vor fi câteva schimbări pentru meciul cu Piatra Neamţ. Silviu Ilie va fi sancţionat atât de mine cât şi de club pentru eliminarea de la meciul trecut”, a explicat Dorinel Munteanu.
Antrenorul campionilor a ţinut să îi liniştească pe suporteri, precizând că cel mai important este finalul de campionat, când multe echipe se vor încurca, iar Oţelul va fi la randamentul maxim şi în felul acesta vor putea să îşi îndeplinească obiectivele.


Articole înrudite