Fotbaliştii de la Şcoala Gimnazială 29 Galaţi s-au „bronzat” în finala ONSS Recomandat

Miercuri, 25 Mai 2022 09:55
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, s-au disputat în weekendul trecut meciurile fazei final la fotbal gimnaziu din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Galaţiul a fost reprezentat cu cinste de Şcoala Gimnazială 29, antrenor profesor Adrian Stase, care a terminat pe locul 3 în ierarhia finală după ce a înregistrat rezultatele: 2-1 cu Alba Iulia, 0-3 cu Covasna, 2-1 cu Bistriţa, în grupă, 0-1 cu Argeş, în semifinale, şi 3-0 cu LPS Botoşani, în finala mică.
"De la 700 km de casă, am ajuns în Ţara Oaşului, un tărâm magnific cu oameni calzi şi primitori, cu gândul să facem o figură frumoasă şi multă încredere. Sunt foarte bucuros de faptul că am urcat în premieră pentru şcoala noastră pe podium şi, totodată, foarte mândru de prestaţia elevilor mei, care au înţeles că numai prin determinare, sacrificiu şi joc de echipă putem obţine rezultatele mult dorite. Felicitări maxime băieţilor pentru tot efortul depus în obţinerea acestui rezultat, începând din etapa judeţeană, câştigând faza zonală de la Brăila şi încheind cu locul 3 în ierarhia finală pe ţară. Nu în ultimul rând, aş vrea să le mulţumesc părinţilor care ne-au susţinut şi încurajat, colectivului profesoral şi conducerii şcolii. Forţa 29 - „Şcoală de valoare - comunitate - echipă”", ne-a povestit profesorul Adrian Stase.
Lotul de jucători: Cristian Toma, Dragoş Manolache, Ştefan Costin Pascu, Mario Valentin Toader, care a fost desemnat cel mai bun portar al competiţiei, Ianis Mihnea Roşu, Ştefan Georgian Neagu, Eduard Ghezea, David Gavrilă, Robert Bursuc, Iustin Mihai Golomoz. Felicitări!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu