Gheorghe Hagi a fost învins într-un sondaj dedicat Cupei Mondiale de bulgarul Hristo Stoicikov Recomandat

Miercuri, 22 Aprilie 2020 11:58
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul mare fotbalist bulgar Hristo Stoicikov a fost considerat mai bun decât cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, Gheorghe Hagi, potrivit unui sondaj realizat în rândul fanilor pe contul de Twitter al FIFA dedicat Cupei Mondiale de fotbal.
Lupta a fost foarte strânsă, Stoicikov a fost preferat de 51 la sută din cei 9.937 de votanţi, iar Hagi a primit doar 49% din voturi.
Hagi (55 ani) a cucerit Supercupa Europei cu Steaua, a disputat o finală de Cupă a Campionilor şi a mai jucat la Real Madrid (Supercupa Spaniei), FC Barcelona (Supercupa Spaniei), Brescia şi Galatasaray (Cupa UEFA şi Supercupa Europei), adunând 124 de selecţii şi 35 de goluri la echipa naţională, cu care a ajuns în sferturile Cupei Mondiale din 1994.
Stoicikov (54 ani) a jucat la FC Barcelona, cu care a cucerit cinci titluri în Spania, Cupa Spaniei, trei Supercupe ale Spaniei, Cupa Campionilor (1992), Cupa Cupelor şi două Supercupe ale Europei. De-asemenea, a evoluat în 83 de meciuri pentru naţionala Bulgariei, a marcat 37 de goluri, reuşind clasarea pe locul patru la Cupa Mondială din 1994, obţinând şi Balonul de Aur.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu