28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul a pierdut duminică cel de-al treilea amical disputat la Marbella contra Rapidului, scor 0-4. Antrenorul Petre Grigoraş nu mai are mult timp la dispoziţie şi de aceea încearcă diferite sisteme şi formule. Ljubinkovici a fost folosit ca fundaş lateral dar şi ca fundaş central. Zaharia şi Sîrghi, care vor fi suspendaţi la primul joc oficial cu Petrolul, din cauza cumulului de cartonaşe galbene, au jucat mai mult în repriza a doua. „Se spune mereu că rezultatele din amicale nu contează, dar să nu credeţi că mi-aş fi dorit să pierd astăzi sau chiar s-o facem la un asemenea scor. Suntem în plină pregătire, nu căutăm scuze, folosim aceste jocuri pentru a vedea unde mai trebuie lucrat şi trebuie să găsim cele mai bune soluţii pentru sezonul oficial. Îmi pare rău pentru fanii care ne-au fost şi aici alături, aş fi vrut să le oferim altceva, dar, până la urmă, va fi mai bine când îi vom face bucuroşi în campionat şi în Cupă", a concluzionat antrenorul principal al Oţelului. Astăzi, roş-alb-albaştrii joacă cu Paranaense, echipă nou promovată în prima ligă braziliană.
Vin abonamentele
Conducerea clubului a anunţat că începând de vineri 15 februarie se pun în vânzare abonamentele pentru returul campionatului Ligii I Bergenbier, ediţia 2012-2013. Acestea vor fi putea fi achiziţionate doar de la magazinul Oţelul - Masita, de pe Strada Brăilei (lângă bănci). Preţurile sunt următoarele: Tribuna Zero - 400 de lei; Tribuna I, Sector B - 100 de lei; Tribuna I, Sector C - 90 de lei; Tribuna I, Sector D - 80 de lei; Tribuna a II-a, Sector C - 80 de lei; Tribuna a II-a, Sectoare B, D - 70 de lei; Tribuna a II-a, Sector A - 60 de lei; Peluze - 40 de lei. Pensionarii, elevii şi studenţii vor beneficia de o reducere de 30%
De asemenea, se vor putea achiziţiona pachete speciale, la care suporterii vor avea anumite facilităţi, astfel: Pachet Suporter (la achiziţionarea unui abonament la tarif întreg există posibilitatea achiziţionării unui abonament, cu reducere de 50%, pentru un copil); Pachet Familie: La achiziţionarea a 3 abonamente (soţ, soţie, copil) se aplică o reducere de 30% din preţul total sau la achiziţionarea a 4 abonamente (soţ, soţie, doi copii) se aplică o reducere de 35% din preţul total; Pachet Oţelul: la achiziţionarea a 2 abonamente la tarif întreg se obţine gratuitatea pentru abonamentul destinat copilului.


Articole înrudite