Internaţionalul Petrişor Toniţă redevine „tigru”. Burdujel şi Tacot continuă în familia United Recomandat

Joi, 06 Mai 2021 12:23
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

United Galaţi şi-a lins rănile după ce a pierdut finala cu Imperial WET Miercurea Ciuc, scor general 1-3 şi deja a demarat campania de transferări pentru sezonul următor. Prima achiziţie este Petrişor Toniţă, un gălăţean get-beget, portarul titular al Naţionalei României, care revine acasă după un periplu pe la: Dunărea Călăraşi, Autobergamo Deva şi Imperial WET Miercurea Ciuc.
Petrişor a semnat un contract valabil doi ani de zile, cu începere de la 1 iulie 2021. „Sunt fericit că m-am întors acasă şi voi face tot posibilul să aduc un trofeu la Galaţi. Fanii acestui minunat club merită ce este mai bun! Mai multe n-are rost să spun, prefer să arăt în teren ce-mi doresc pentru United Galaţi”, a declarat cel mai nou „tigru” din haită, Petrişor Toniţă.
De asemenea, cei doi internaţionali moldoveni, Burdujel şi Tacot, piese importante în angrenajul vicecampioanei României au decis să-şi prelungească contractele până în iunie 2023. United a câştigat Supercupa României, a terminat pe locul 2 în Liga 1 şi a ajuns până în 8-imile UEFA Futsal Champions League.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu