26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Jeanette Jackson va juca sub comanda lui Eugenio Rodrigues
Jeanette Jackson va juca sub comanda lui Eugenio Rodrigues

Conducerea clubului gălăţean a anunţat luni seara al doilea transfer din această vară pentru echipa feminină. Este vorba de americanca Jeanette Jackson, 171 cm, care evoluează pe postul de fundaş şi care se află la prima experienţă în Europa.
„JJ evoluează pe postul de fundaş şi are certe calităţi în ceea ce priveşte conducerea jocului. Are o bună privire asupra jocului şi poate aduce de asemenea un plus ca marcator dar şi ca apărător. Este foarte isteaţă, a fost un model şi căpitan la Universitatea din America de unde provine şi o persoană foarte apreciată”, a concluzionat antrenorul Eugenio Rodrigues.
Jeanette Jackson a jucat în perioada 2011-2015 pentru Prairie View A&M University (NCAA, Division I). „JJ” a fost desemnată „player of year” în 2015 iar în sezonul 2014-2015 a avut ca medii statistice: 16,7 puncte, 2,7 recuperări, 3,5 pase decisive şi 1,7 intercepţii.
Echipa gălăţeană a achiziţionat-o în această vară şi pe Alexandra Dumitrache, de la BCM Danzio Timişoara. Oficialii de la Phoenix poartă tratative şi cu alte jucătoare din ţară şi străinătate. Reunirea lotului va avea loc pe 8 august.


Articole înrudite