16 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Campionatul Naţional de baschet rezervat juniorilor a programat sâmbătă şi duminică partidele penultimei etape din acest an. Sala de sport a Şcolii generale 3 Ion Luca Caragiale a găzduit confruntarea CS Phoenix Galaţi - CSS Tulcea la Under 16, care s-a încheiat cu victoria scontată a formaţiei gălăţene, una dintre candidatele la o medalie în acest sezon. „Am făcut un meci bun, adversarul nu ne-a pus probleme, dar noi nu aici trebuie să ne demonstrăm ci în faza următoare şi la turneul final unde adversarii vor fi de alt calibru”, ne-a declarat antrenorul Gelu Cazanoschi. Rezultat final: Phoenix - CSS Tulcea 72-50. Din tabăra gălăţeană s-au remarcat: Daniel Tudorache, Valentin Popa, Sorin Diaconu, Radu Stanciu, George Hoza. Băieţii noştrii sunt neînvinşi în actuala ediţie de campionat.
A doua zi, a fost rândul colegilor mai mici de la Under 15 să aibă meci la Bucureşti, cu cei de la Dan Dacian 2 şi să-l câştige în ciuda problemelor de lot. „Din cauza tezelor, mi-au lipsit câţiva jucători importanţi. A fost un meci de luptă, copiii s-au angajat la efort şi au fost răsplătiţi cu o victorie importantă”, a concluzionat tehnicianul gălăţean, care i-a evidenţiat pentru prestaţia avută pe: Robert Atanasiu, Octavian Mihail, Andrei Tudose, Cezar Colceru şi Robert Florea. Rezultat final: Dan Dacian 2 - Phoenix 65-77
Ultima etapă este programată peste două săptămâni când baschetbaliştii noştrii vor juca astfel: la Brăila cu Cuza Sport (Under 16, 9 decembrie) respectiv acasă cu VIPO Bucureşti (Under 15, 10 decembrie).


Articole înrudite