19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Licenţa Oţelului, la mâna Comisiei de Apel
Licenţa Oţelului, la mâna Comisiei de Apel

Astra Giurgiu - Oţelul Galaţi 0-0
stadion Astra, spectatori:3.000
Formaţii:
Astra: Lung jr. - Măţel, Mureşan, Youssef, Bărboianu - Yahaya (min.90 De Amorim), Distefano - Tembo, Bukari (min. 71 Ivanovski), Budescu (min. 46 Takayuki) - Fatai. Antrenor: Daniel Isăilă.
Oţelul: Grahovac - Cârjă, Ljubinkovic, Benga, D. Popescu (min. 76 Antunes) - Filip, Costin, Neagu - Iorga, Gazale (min. 46 Didi), Murgoci (min. 88 Stromajer). Antrenor: Marian Dinu.
cartonaşe galbene: Bukari (min. 52), respectiv Popescu (min. 13), Murgoci (min. 86), Cârjă (min. 90)
Arbitru: George Rădulescu (Bucureşti)
Asistenţi: George Florin Neacşu (Bucureşti) şi Aurel Oniţă (Constanţa)

Zi foarte importantă pentru viitorul echipei de suflet a noastră, a gălăţenilor. Înainte de Sărbătorile Pascale, am aflat cu toţii cu stupoare, că Oţelul nu a primit licenţă şi în consecinţă nu va putea evolua în sezonul 2013-2014. Motivul ar fi dosarul incomplet şi anume lipsa unor documente în ceea ce priveşte structura acţionariatului. Reprezentanţii TNG şi conducerea clubului au încercat să ne liniştească, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată când bomba a fost gata gata să explodeze, afirmând că este vorba de mici neînţelegeri care se vor rezolva. Dar cureaua s-a strâns destul de tare, iar astăzi Comisia de Apel se va întruni şi va da decizia definitivă după ce formaţia gălăţeană a făcut recurs. Din păcate, veştile nu sunt deloc îmbucurătoare pentru cei din marea familie oţelară. Cu gândul mai mult la problemele majore pe care le traversează clubul, roş-alb-albaştrii, cu o formulă inedită în care s-au regăsit ca titulari Cârjă, Murgoci, Gazale, Costin şi Ljubinkovic, au reuşit, chiar dacă nu şi-au creat nicio ocazie pe parcursul celor 90 de minute, să obţină un punct pe terenul Astrei, o formaţie cu pretenţii de cupe europene. Oţelul şi-a consolidat poziţia a XI-a în clasament.



Articole înrudite