20 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Lovin s-a schimbat în bine
Lovin s-a schimbat în bine

Florin Lovin a fost cel mai bun jucător de pe teren în partida cu Pandurii. Mijlocaşul defensiv a deposedat, a pasat, a centrat şi chiar şi-a salvat echipa de la un gol ca şi făcut. Lovin a fost şi protagonistul celui mai controversat moment al meciului. Mijlocaşul Oţelului a fost lovit de un adversar şi a fost dus în afara terenului pentru a primi îngrijiri medicale. Arbitrul Radu Petrescu nu i-a permis apoi să intre în teren iar spectatorii au luat foc. Lovin a terminat partida pe margine, dar nu era supărat la final.
„M-am accidentat şi după ce mi-am revenit am cerut permisiunea să reintru în teren însă domnul arbitru nu mi-a dat voie. Meciul a mai durat doar 30 de secunde şi s-a terminat cu bine. Nu sunt supărat pe arbitru. M-am schimbat în cei 5 ani petrecuţi în străinătate. Am învăţat că şi arbitrii pot greşi pentru că sunt oameni ca noi şi trebuie să trecem peste aceste lucruri. Am avut multe probleme cu arbitrii în România şi nu vreau ca acestea să se mai repete. Noi jucătorii trebuie să ne concentrăm doar la ceea ce avem de făcut pe teren”, spune Florin Lovin.
Lovin a intrat în istorie prin faptul că a încercat să-l convingă pe arbitrul Alexandru Deaconu să fluiere finalul meciului Rapid-Steaua după ce un suporter îl lovise pe arbitru cu o brichetă. Lovin a demonstrat în meciul cu Pandurii că şi-a schimbat atitudinea faţă de cavalerii fluierului.


Articole înrudite