15 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

FC Oţelul - Steaua Bucureşti 1-0 (1-0)
stadion Oţelul, spectatori: 10000
A marcat: Sârghi (min. 20)
Formaţii:
FC Oţelul: Grahovac - Râpă, Sârghi, Sg. Costin, Sălăgeanu - Neagu, Giurgiu - Antal (min.84 Petean), Viglianti, Ochiroşii (min. 54 S. Ilie) - Paraschiv (min. 65 Borbely). Antrenor: Dorinel Munteanu.
Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Nicoliţă, Abrudan, Alves, Latovlevici - Bicfalvi (min. 41 Gomes), Apostol - Tănase, B. Stancu, Brandan (min. 54 R. Surdu) - Bilaşco (min. 72 Kapetanos). Antrenor: Edi Iordănescu
cartonaşe galbene: Sălăgeanu (min. 34) respectiv Nicoliţă (min. 26), Cr. Tănase (min. 81)
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei)
Asistenţi: Cristian Nica (Ploieşti) şi Dragoş Iliescu (Craiova)

 

Circa 10000 de spectatori au luat loc duminică după-amiază în tribunele stadionului Oţelul şi au creat o atmosferă extraordinară, purtându-şi favoriţii spre o frumoasă victorie. Prima fază periculoasă s-a consumat la buturile lui Tătăruşanu în min. 10 când Sălăgeanu a executat o lovitură liberă în careu dar Viglianti n-a ajuns să lovească balonul. Steliştii au ripostat palid dar B. Stancu şi Latovlevici nu au găsit cadrul porţii gălăţene. În min. 20, Paraschiv a fost faultat de Alves, „Vigli” a executat lovitura liberă, Abrudan a căzut în fund iar Sârghi a profitat şi a înscris cu capul. Oţelarii au continuat să pună presiune pe adversar iar pe finalul primei reprize prin Viglianti (min. 39) şi Paraschiv (min. 42) au trecut pe lângă 2-0.

Kapetanos nu şi-a salvat echipa
Steaua a încercat să echilibreze disputa dar nu a reuşit mare lucru şi nici nu avea cum atâta timp cât nu a expediat niciun şut pe spaţiul porţii adverse. Abia după ce a fost introdus grecul Kapetanos, bucureştenii au devenit ceva mai periculoşi. Dar reduta gălăţeană a rezistat, jucătorii au avut atitudine, contraatacând periculos. În min. 64 Viglianti i-a dat o pasă magistrală nou intratului S. Ilie, aflat  în bună dispoziţie de joc dar şutul său a fost respins în corner. În cel de-al patrulea minut de prelungiri, Borbely a scăpat singur cu Tătăruşanu dar a tras de puţin pe lângă poartă. Partida s-a încheiat cu victoria la limită a formaţiei pregătite de „Munti”, care a fost din nou aclamat de inimosul public gălăţean. Pentru a doua săptămână consecutiv am acaparat fotoliul de lider.

 



Articole înrudite