26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
La sfârşitul săptămânii s-a făcut un pas spre normalitate. După ce ani de zile relaţiile au cam scârţîit, sâmbătă FC Oţelul a semnat un contract de colaborare cu concitadina FCM Dunărea, formaţie ce activează în seria I din Liga a II-a. Acum, gruparea oţelară şi-a construit o piramidă completă şi care se vrea puternică, astfel: Centrul de copii şi juniori - Oţelul II (Liga a III-a) - FCM Dunărea (Liga a II-a) - Oţelul (Liga I).
„Ne bucurăm că am reuşit aducerea clubului Dunărea în piramida FC Oţelul, această mutare făcea parte din proiectul nostru. Având câte o reprezentantă în fiecare eşalon fotbalistic, fără a omite însă şi forţa Centrului nostru de copii şi juniori, putem creşte eficient cât mai mulţi jucători din pepiniera proprie. Astfel, am acoperit şi ultima breşă pentru a ne reconfirma prezenţa în galeria cluburilor care se respectă, a cluburilor care acordă o atenţie sporită propriilor talente”, a precizat directorul general de la FC Oţelul, Narcis Răducan.
Din această iarnă, la antrenamentele formaţiei pregătite de Viorel Tănase participă şi jucătorii Stelian Cucu şi Daniel Popescu, ambii legitimaţi la FCM Dunărea. În zilele următoare vor şi alte schimburi de jucători, pe care vi le vom face cunoscute la momentul potrivit. De astăzi, la antrenamentele formaţiei roş-alb-albastre se vor alătura şi cei patru învoiţi: Didi, Inkango, Simaitis şi Gazale. Jucătorii Punosevac şi Sorin Cucu au fost împrumutaţi la FCM Tg. Mureş. Până joi, oţelarii se vor antrena în localitate, urmând ca apoi să urce pentru 12 zile în Poiana Braşov.


Articole înrudite