29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul conduce neînvinsă în play-off, Sporting, lider în play-out
Oţelul conduce neînvinsă în play-off, Sporting, lider în play-out

Liga a 3-a la fotbal a programat în Vinerea Mare partidele celei de-a patra etape din play-off respectiv play-out. Cele două echipe gălăţene au continuat seria victoriilor. SC Oţelul a jucat la Bacău cu Aerostar. După un meci pe care l-au controlat cu autoritate, în care au irosit multe situaţii de a înscrie şi au tremurat în prelungiri atunci când portarul Ursu, introdus în locul lui Dur-Bozoancă, care a suferit o accidentare la umăr, oţelarii s-au impus la limită graţie reuşitei lui Jardan, după o scăriţă în faţa portarului advers. Oţelul înregistrează a patra victorie consecutivă din play-off fără să primească gol.

„Mă bucur pentru această victorie, chiar dacă pe final am suferit. Puteam să încheiem jocul mai devreme. Dacă erau golurile doi, trei sau patru nu se supăra nimeni, echipa a luptat. Am avut şi şansă la acel penalti. Îmi felicit portarii, de asemenea felicit şi antrenorul cu portarii, cel care a pregătit portarii foarte bine. De acum ne pregătim pentru meciul cu Focşaniul”, a declarat managerul tehnic Dorinel Munteanu.

Oţelul a început cu formula: Dur-Bozoancă - Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea - Neagu, D.Cireş, Jardan - Savu, Cîrjan, Cisotti. Au mai intrat: Ursu, Farcaş, Nistor, Adăscăliţei, Green. Situaţia din play-off se prezintă astfel: 1. SC OŢELUL GALAŢI 58 puncte, 2.CSM 2007 Focşani 51 p, 3. Aerostar Bacău 35 p, 4.Metalul Buzău 33 p. Etapa viitoare, pe 30 aprile, echipa gălăţeană va juca pe stadionul Milcovul cu CSM 2007 Focşani.

Pe „Lieşti Arena”, Sporting a primit vizita celor de la Dinamo Bacău în cadrul play-out-ului. Lieştenii au fost vioara întâi şi s-au impus clar, scor final: 4-1 după ce la pauză a fost 2-0. Pentru echipa învingătoare au marcat: Mihu, Bîrlădeanu, Sevastian 2 g. Antrenorul Cristi Brăneţ a început cu 11-le: A.Brăneţ - Bucevschi, Maftei, Sevastian, Năstase - Munchiu, Mihu, Stan, Iancu - Iordache, Grigoraş. După pauză au mai intrat: Bîrlădeanu, Cucu, Chiriac, Călin, Iftime. Sporting Lieşti se menţine pe locul 5 în play-out şi va juca runda viitoare în deplasare cu CS Făurei.


Articole înrudite