23 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Oţelul este mult schimbat faţă de când am fost aici ultima oară”
„Oţelul este mult schimbat faţă de când am fost aici ultima oară”
La mai puţin de 24 de ore după ce au ajuns pe pământ spaniol, oţelarii au debutat la Cupa Marbella 2013 în compania formaţiei Dinamo Kiev. Aflate în etape diferite ale pregătirii, cele două echipe au avut ţinte diferite de la joc. Ucrainenii au fost mai periculoşi şi au marcat unicul gol al partidei în min. 62. Noul tehnician al roş-alb-albaştrilor a folosit, aşa cum ne aşteptam de altfel, sistemul 4-3-3 dar mai este mult de muncă la toate capitolele.
„E normal să fii supărat când pierzi, dar precizez că asta a fost prima întâlnire a jucătorilor cu iarba în 2013, deoarece pregătirea s-a făcut la munte, pe zapadă. Pe undeva rezultatul e normal, având în vedere lipsa de prospeţime din momentul de faţă a echipei mele, şi nu am de ce să fiu foarte supărat. Avem timp suficient la dispoziţie să facem lucrurile să meargă mai bine, pentru că astăzi am arătat destul de prost, chiar foarte prost, dar sunt convins că în următoarele săptămâni vom redresa situaţia şi vom arăta altfel. Deocamdată ne lipseşte ritmul total, pentru că nu s-a lucrat nimic specific, iar Dinamo Kiev e de vreo trei săptămâni aici, în timp ce noi am făcut un singur antrenament pe iarbă. Nu avem încă relaţii de joc, mai ales că sunt mulţi jucători noi la echipă. Ar fi fost chiar o surpriză prea mare să dăm randament maxim. Avem timp suficient însă, nu sunt pesimist, am încredere în continuare, e doar începutul. Am găsit Oţelul foarte mult schimbat faţă de vremea când am fost eu aici ultima oară. Se încearcă o reconstrucţie, au plecat mulţi din cei care au luat campionatul. Trebuie să ne redresăm, avem o situaţie delicată în clasament, ne agăţăm de orice speranţă şi vom lucra să obţinem măcar Cupa României în acest sezon”, a concluzionat Petre Grigoraş.
Oţelul a folosit două formule de echipă: Grahovac - Cojoc, Sîrghi, Costin, Ljubinkovic - Neagu, Giurgiu, Paraschiv - Astafei, Didi, Iorga (repriza I) respectiv Brăneţ - Cîrjă, Benga, Sipovic, D. Popescu - Tudorie, Filip, Gazale (min.72 Cojoc) - Zaharia, Vancea, Stromajer. Cel de-al doilea amical este programat joi cu Ludogoreţ.

Articole înrudite