19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul Galaţi a anunţat preţurile abonamentelor pentru sezonul 2017-2018
Oţelul Galaţi a anunţat preţurile abonamentelor pentru sezonul 2017-2018

Departamentul de ticketing al SC Oţelul Galaţi a stabilit politica de preţuri pentru bilete şi abonamente pentru sezonul competiţional al Ligii 3 2017/2018. SC Oţelul Galaţi anunţă că începând de vineri, 11 august, se vor pune în vânzare abonamentele valabile pentru stagiunea următoare. Tichetele de acces vor putea fi procurate de la stadionul Oţelul, din punctul special amenajat în magazinul oficial al clubului ce se va redeschide în curând, situat pe strada Gheorghe Asachi.

Preţurile abonamentelor pentru întreg sezonul 2017/2018 al Ligii 3 (tur şi retur) sunt următoarele:

Tribuna 2 – 60 lei

Tribuna 1 – 80 lei

Tribuna 0 – 250 lei

Membrii oficiali ai SC Oţelul Galaţi care deţin carduri albe dispun de posibilitatea de a achiziţiona un abonament promoţional în valoare de 50 de lei valabil pentru întreg sezonul 2017/2018 al Ligii 3 (tur şi retur), atât la Tribuna 1, cât şi la Tribuna 2, la alegere. Membrii care deţin carduri albastre vor avea accesul gratuit la Tribuna 0, în timp ce deţinătorii de carduri gold vor beneficia de acces la Tribuna Oficială şi parking la stadionul Oţelul.

De asemenea, SC Oţelul Galaţi oferă abonamente la Tribuna 0 fostelor glorii ale clubului, celor 50 de legende desemnate cu ocazia aniversării a 50 de ani de existenţă ale clubului Oţelul. 

Persoanele cu dizabilităţi care doresc să beneficieze de un abonament gratuit trebuie să contacteze clubul prin e-mail. Locurile pentru aceste persoane sunt în număr limitat şi sunt amenajate într-un spaţiu dedicat la Tribuna 1 a stadionului Oţelul.

Pentru achiziţionarea unui abonament, toţi suporterii trebuie să prezinte cartea de identitate în original sau cardul de membru oficial.

 

BILETE SEZON COMPETIŢIONAL 2017/2018

 

Totodată, SC Oţelul Galaţi face cunoscute şi preţurile biletelor pentru sezonul 2017-2018:

Tribuna 2 – 5 lei

Tribuna 1 – 7 lei

Tribuna 0 – 20 lei

Biletele pentru meciurile din Liga 3 se pun în vânzare cu minim 3 zile înainte de ziua meciului. Biletele vor putea fi achiziţionate de la magazinul oficial al clubului în săptămâna premergătoarea jocului şi de la casele de bilete în ziua meciului. De asemenea, clubul nostru îţi propune ca până la startul sezonului implementarea unui sistem de ticketing online. Copiii cu vârsta de până la 14 ani au accesul gratuit pe stadion, cu condiţia ca aceştia să fie însoţiţi de un adult de deţine bilet sau abonament valabil si care să aibă întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul stadionului. Femeile, precum şi cei care sunt însoţiti de copii au prioritate atât la casele de bilete, cât şi la intrarea în stadion. 


Articole înrudite