14 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul i-a pus gând rău lui Dinamo!
Oţelul i-a pus gând rău lui Dinamo!

Oţelul nu a pierdut în ultimele două etape şi vrea să continue seria şi în Ştefan cel Mare. Gălăţenii întâlnesc echipa lui Stoican, care vine de asemenea după un meci reuşit în faţa Petrolului. Oţelarii se simt în formă şi vor să cucerească toate punctele puse în joc. „Nu ne speriem de Dinamo. Traversăm o perioadă bună şi vrem să o valorificăm. Jucătorii uită de toate problemele când intră în teren şi acest lucru vreau să se petreacă şi luni seară. Dacă vor fi concentraţi şi inspiraţi, elevii mei pot face o partidă foarte bună”, a declarat tehnicianul Ewald Lienen.
Oţelul nu are absenţe, în afară de Tritz, care ar putea însă face parte din lotul de 18. Echipa Oţelului ar putea arăta astfel: Goicoechea - Milea, Sârghi, Prestia, Popescu - Lovin, Giurgiu, Cooper – Zaharia - Astafei, Tudorie. Singura modificare pe care ar putea să o facă tehnicianul german ar putea fi introducerea lui Marquinhos în locul lui Cooper.
Dinamoviştii sunt extrem de încrezători şi nici nu concep să se împiedice de Oţelul. „Trebuie să ne mobilizăm pentru a reveni pe locul 4. Vreau ca jucătorii mei să fie pitbulli pe teren în partida cu Oţelul. Dacă vom fi în parametrii normali, nu avem cum să nu ne impunem. Chiar dacă Oţelul a demonstrat o formă bună în ultima partidă de campionat, cred că putem să cucerim cele 3 puncte puse în joc”, a declarat Flavius Stoican. Antrenorul lui Dinamo pare a-i subestima pe oţelari. Echipa bucureşteană nu se va putea baza în întâlnirea cu Oţelul pe serviciile lui Thicot, Matei şi Cătălin Munteanu, care nu şi-au revenit complet după accidentările suferite. Dinamo a câştigat doar una dintre cele 3 întâlniri pe care le-a disputat în această primăvară pe teren propriu, 1-0 cu Corona Braşov. Echipa bucureşteană a fost învinsă cu 2-1 de Viitorul şi cu 3-2 de Pandurii. Echipa gălăţeană trebuie să evolueze curajos şi ofensiv pentru a putea să plece neînvinsă de pe terenul formaţiei din capitală. Dinamo - Oţelul se dispută luni de la ora 21 şi este transmis de Digi Sport 1.


Articole înrudite