03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Aşa cum s-a întâmplat cam de fiecare dată când presa centrală a publicat ceva despre Oţelul, acum fiind vorba despre o posibilă mutare a echipei roş-alb-albastre din oraş, zvonuri care au stârnit valuri de nemulţumire în rândul suporterilor şi nu numai, reprezentanţii TNG, acţionarul majoritar, au reacţionat prompt. De data aceasta, lucrurile au fost privite cu mai mult interes şi în locul obişnuitului comunicat sec, s-a organizat o conferinţă de presă. „Sunt mandatat să vă comunic că echipa Oţelul rămâne la Galaţi şi nu va fi mutată nici în Voluntari, nici în altă parte. Este echipa Galaţiului şi nu are sens să ne gândim măcar că această echipă ar putea fi mutată, atât din punct de vedere al aspectului social, cât şi economic. Cine a formulat ştirea s-a pripit, dezminţim categoric”, a declarat directorul executiv Remus Pascu.

Contract pe viaţă pentru Grig

Tot în aceste zile, s-a vehiculat ideea, confirmată de altfel de sursele noastre, că probleme cardiace ale antrenorului Petre Grigoraş s-ar fi declanşat în momentul în care, deşi aflat la Bucureşti împreună cu directorul general Narcis Răducan, nu au fost primiţi la discuţii de patronul Dan Adamescu. „Am discutat cu domnul Grigoraş, aflat în clipa de faţă internat cu o problemă serioasă de sănătate, nu şi-a manifestat intenţia să plece. Mai mult chiar conducerea clubului intenţionează să-i propună atunci când va reveni alături de noi, un contract dacă ar fi posibil pe viaţă, oricum va fi unul pe o perioadă îndelungată. Considerăm că este omul de care Oţelul are nevoie”, a mai afirmat directorul executiv al grupării oţelare.

Înţepăturile continuă

Războiul cu autorităţile locale nu s-a încheiat şi asta nu face bine. Remus Pascu a afirmat că aşteaptă sprijin din partea acestora - asta după ce în luna februarie primarul Marius Stan declarase că cei de la Oţelul au dat dispoziţie să fie scoase bannerele cu Primăria şi Consiliul Local de la stadion. „Clubul a întâmpinat unele probleme de ordin financiar şi chiar organizatoric, dar vom rezolva toate aceste chestiuni. Aşteptăm ca şi autorităţile locale să îşi manifeste interesul de a ne sprijini. Suntem la zi cu salariile, chiar dacă suntem singurul club care are contracte de muncă încheiate cu jucătorii. E adevărat sunt ceva probleme cu plata primelor, dar jucătorii nu s-au plâns până acum. Cine doreşte să afle situaţia financiară a clubului poate cere organelor fiscale abilitate un raport legat de acest subiect. Doar luna trecută TNG a investit 800.000 de euro în clubul Oţelul!", a mai afirmat reprezentantul acţionarului majoritar. Chiar dacă s-a încercat liniştirea spiritelor, situaţia este departe de a se lămuri şi rămâne de văzut ce se va mai întâmpla în perioada imediat următoare.

Articole înrudite