28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Chiar dacă nu toată lumea este mulţumită şi cere cu insistenţă demisia lui Tase, formaţia fanion din oraşul nostru a început să joace pragmatic şi a obţinut duminică cea de-a doua victorie pe teren propriu din acest sezon, întrerupând o serie nesfârşită de remize. Un lucru îmbucurător îl reprezintă faptul că după o perioadă de secetă, Pena, omul care a reuşit în urmă cu două sezoane golul care a adus titlul în premieră la Galaţi, şi-a revenit şi a marcat un nou gol important, cel care a consfinţit victoria din partida cu Gaz Metan.
„A fost un meci foarte important pentru noi, eram într-o zonă dificilă şi această victorie este foarte bună şi pentru moralul nostru. Am legat destule egaluri până acum, a venit timpul să legăm şi nişte victorii iar dacă reuşim să câştigăm şi la Ceahlăul, ne îndepărtăm de zona nisipurilor mişcătoare. Vrem şi ne dorim să avem sărbători liniştite”, a declarat jucătorul de la Oţelul.
Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul următoarelor două runde în care roş-alb-albaştrii vor juca astfel: cu Ceahlăul, la Piatra Neamţ, pe 10 noiembrie, de la ora 16.00 şi cu FC Vaslui, la Galaţi, pe 19 noiembrie, de la ora 20.00. Altfel, la Casa Fotbalului a avut loc ieri tragerea la sorţi pentru sferturile de finală a Cupei României Timişoreana. Până la urmă cele opt echipe calificate: Oţelul, Astra, Petrolul, Concordia, CFR Cluj, Dinamo, Rapid, Ceahlăul au fost introduse într-o urnă. Sorţii au decis ca Oţelul să întâlnească pe Ceahlăul Piatra-Neamţ. Cele patru partide se vor disputa în perioada 27-29 noiembrie.


Articole înrudite