18 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Roş-alb-albaştrii au sperat să salveze sezonul printr-o calificare în finala Cupei României Timişoreana. Dar după ce au pierdut joia trecută manşa tur de pe teren propriu cu Petrolul, scor 0-3, şansele sunt foarte, foarte mici. În aceste condiţii, roş-albaştrii se vor axa pe campionat, unde vor încerca, în cele şapte etape rămase de disputat, să cucerească cât mai multe puncte posibile.
„Suntem dezamăgiţi de rezultatul din Cupă, mai avem şanse extrem de mici. Acum trebuie să ne gândim la jocurile rămase în campionat şi să urcăm cât mai mult în clasament. Nu se pune problema retrogradării”, a declarat Iorga, jucător ce este în atenţia unor echipe „grele” din strănătate şi din ţară.
La poalele Tâmpei se anunţă un duel interesant între două vecine de clasament: FC Braşov, locul X cu 35 de puncte respectiv Oţelul, locul XI cu 31 de puncte.
„Mai avem meciuri de jucat în campionat şi trebuie să scoatem cât de mult putem. Este clar că în Cupă nu mai avem şanse. Trebuie să ne revenim cât mai repede, să scoatem puncte de la Braşov. Vom încerca să ne adunăm”, a precizat Narcis Răducan, directorul general al FC Oţelul.
Tehnicianul Petre Grigoraş nu va putea să-l folosească în jocul de la Braşov pe fundaşul central Alexandru Benga, eliminat în turul semifinalei cu Petrolul de joi. De asemenea, fundaşul stânga Dan Popescu este în continuare incert, iar Zaharia şi Silviu Ilie lipsesc tot sezonul. Din cauza accidentărilor sau suspendărilor, Grig nu a putut alinia aceeaşi formulă două meciuri consecutiv în 2013.
Trei meciuri în nouă zile
Liga Profesionistă de Fotbal şi cei care deţin drepturile TV au stabilit programul jocurilor din etapele XXVIII, XXIX şi XXX. Oţelul va evolua după urmărorul program: cu Concordia Chiajna (29 aprilie, ora 19.00) pe teren propriu, cu Astra Giurgiu (4 mai, ora 20.30) în deplasare şi cu U Cluj (8 mai, ora 19.00) pe teren propriu, toate aceste meciuri fiind transmise pe canalul Digi Sport 1.


Articole înrudite