Palmaresul Oţelului s-a întors acasă!

 
Miercuri, 13 Septembrie 2017 07:41
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Clubul Oţelul Galaţi a anunţat cu mândrie, marţi seară, realizarea unei promisiuni luată în faţa suporterilor. ”După promovarea în Liga 3 şi revenirea pe stadionul pe care fotbalul gălăţean a obţinut cele mai mari performanţe sportive, SC Oţelul Galaţi duce la îndeplinire încă un angajament luat în faţa suporterilor roş-alb-albaştri, dar şi a comunităţii locale şi fotbalistice: readucerea acasă a palmaresului clubului fanion al oraşului Galaţi. SC Oţelul Galaţi s-a dorit a fi, încă de la început, un proiect al faptelor, un demers în care obiectivele propuse să fie îndeplinite cu paşi mici, dar siguri, astfel încât noua organizare sa fie una sustenabilă şi de durată. Cu ochii aţintiţi spre viitor, spre noile orizonturi ce stau să fie cucerite, conducerea clubului nostru nu a uitat nici de tradiţia de peste 50 de ani a fotbalului de oţel şi, după îndelungi demersuri, anunţă cu mare bucurie toţi fanii celui mai titrat club de fotbal din Moldova că istoria se întoarce, în sfârşit, acasă, acolo unde îi este locul, la Galaţi, deşi sufleteşte ea nu a părăsit niciodată inimile gălăţenilor. Astfel, marca FC Oţelul Galaţi 1964 şi trofeele cucerite de clubul fanion al fotbalului gălăţean se vor alătura proiectului SC Oţelul Galaţi şi împreună vor continua sub acelaşi stindard lupta de readucere a numelui Oţelul în elita sportului rege din România”, se arată într-un comunicat de presă al SC Oţelul Galaţi. 

„Cu această izbândă uriaşă am încheiat un capitol esenţial din redefinirea sănătoasă a fotbalului gălăţean. Istoria este a noastră şi va rămâne pe veci a gălăţenilor. Oţelul este numele ce reprezintă cu cinste oraşul Galaţi, judeţul Galaţi, toată Moldova românilor. Cu ajutorul unor oameni extraordinari, care iubesc dreptatea, oraşul şi Oţelul, am reuşit ceea ce nimeni nu mai spera. Fac un apel ferm si fără rezerve la patriotismul local al gălăţenilor, al autorităţilor, al oamenilor de afaceri gălăţeni: Sprijiniţi si iubiţi echipa marcă înregistrată a acestui oraş : Oţelul Galaţi. Mai mult ca niciodată este timpul să sprijinim necondiţionat şi neinteresat Oţelul Galaţi! Oţelul este în mâna dumneavoastră, a noastră, a tuturor! Ajunge cu letargia : Oţelul suntem Noi. O mână de oameni, fără resurse, dar cu inimi sincere si voinţă de oţel AU REUŞIT, scepticismul a dispărut, vă daţi seama ce poate face o comunitate? #ImpreunaSpreLiga2 este posibil numai cu dumneavoastră, dragi gălăţeni, stimate autorităţi, apreciaţi oameni de afaceri! Se poate! Forza Oţelul Galaţi!”, a declarat Cornel Romeo Moisescu, preşedintele SC Oţelul Galaţi. 

La partida de sâmbătă dintre SC Oţelul Galaţi şi Bucovina Rădăuţi, ce se va disputa cu începere de la ora 19:00, vor fi prezentate publicului prezent la stadion cele mai importante trofee cucerite de Oţelul în istoria sa de peste 50 de ani: Liga 1 şi Supercupa României. 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu