29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Petre Grigoraş, antrenor Oţelul: „Noi trebuie să ne urmărim propriul interes, să ne recuperăm jucătorii accidentaţi şi să ne calificăm mai departe”
Petre Grigoraş, antrenor Oţelul: „Noi trebuie să ne urmărim propriul interes, să ne recuperăm jucătorii accidentaţi şi să ne calificăm mai departe”

Stadionul Oţelul a găzduit sâmbătă manşa tur dintre SC Oţelul Galaţi şi Foresta Suceava, din barajul preliminar pentru promovarea în Liga a 2-a. Prima repriză a fost anostă cu puţine faze de poartă, dar Oţelul s-a descătuşat după pauză, şi-a sufocat adversara şi a obţinut o victorie la scor de forfait. Antrenorul Petre Grigoraş, chiar şi în cârje, s-a agitat pe margine şi s-a dovedit inspirat cu schimbările făcute. Roş-alb-albaştrii s-au descătuşat în ultima jumătate de oră şi au marcat de trei ori: Neagu (min.58) care a transformat impecabil o lovitură liberă de la 18 metri, Cîrjan (min.64) cu capul după un corner executat de Stoian, cel care peste doar două minute şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, transformând penaltiul scos de Nica. Pe final Gavrilă putea mări diferenţa, dar lovitura liberă executată de el a ocolit de puţin cadrul porţii sucevene. Rezultat final: SC Oţelul - Foresta 3-0 (0-0).
„Când câştigi 3-0 normal că te declari mulţumit. Am şi suferit un pic, poate la început au apărut şi accidentările care ne-au dat puţin peste cap. O victorie destul de clară care ne dă speranţe pentru retur. Sunt convins că vom trata foarte serios antrenamentele şi la fel de serios şi returul. Orice se poate întâmpla în fotbal şi Barcelona a câştigat cu 3-0, iar apoi a pierdut cu 4-0 la Liverpool. Noi trebuie să ne urmărim propriul interes, să ne recuperăm jucătorii accidentaţi pentru meciul următor şi să ne calificăm mai departe”, a precizat antrenorul Petre Grigoraş”. 11-le de start pentru Oţelul: Dinu - Farcaş, Sîrghi, Ghiocel, D.Popescu - Neagu, Cucu - Petrache, Păun, Nica - Răducan. Au mai intrat: Dobre, Cîrjan, Stoian, Sevastian, Gavrilă. Returul este programat pe stadionul Areni din Suceava, pe 15 mai, de la ora 17.30. Echipa gălăţeană a făcut un pas uriaş spre barajul final unde va întâlni învingătoarea din partida Bucovina Rădăuţi - Dacia Unirea Brăila, în tur 2-0.


Articole înrudite