30 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Phoenix a făcut un meci bun dar a pierdut în faţa unei aspirante la promovare
Phoenix a făcut un meci bun dar a pierdut în faţa unei aspirante la promovare
Sala Şcolii generale 3 Ion Luca Caragiale a găzduit sâmbătă la prânz partida Phoenix Galaţi - Concordia Chiajna, care a contat pentru ultima etapă a  turului Diviziei B. Cele două combatante şi-au împărţit perioadele de dominare dar în final experienţa oaspeţilor, care şi-au propus ca obiectiv pentru acest sezon promovarea şi-a spus cuvântul. Concordia a învins dar n-a convins, replica tinerilor jucători pregătiţi de Gelu Cazanoschi fiind una consistentă.
„Ne-au lipsit la acest joc trei jucători din primii cinci: Lupu şi Cristiean, aflaţi sub tratament medical şi Petică, care s-a accidentat la antrenamentul de joi. Chiar şi în aceste condiţii am făcut un meci bun, Concordia ne-a tratat de sus, noi ne-am văzut de treabă şi am reuşit să fim în avantaj pe tabelă în primele 15 minute. S-au remarcat de la noi: Bogdan Şerbănescu, un copil născut în 1995, Robert Bolobiţă, Alin Dragă, Cristian Badea şi Marian Aanei”, a concluzionat antrenorul Gelu Cazanoschi.
Phoenix încheie prima jumătate a sezonului pe locul IV cu şapte puncte. Baschetbaliştii noştrii nu vor intra în vacanţă deoarece în perioada 16-18 decembrie vor participa la Ploieşti la primul turneu din cadrul Campionatului Naşional Under 23. Phoenix a fost repartizată în serie cu: Unirea Iaşi, Labradors Nagy Mozeş Tg. Secuiesc şi CSU Ploieşti.


Articole înrudite