18 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Pilotul Fernando Alonso a învins de două ori în „Legends Trophy”
Pilotul Fernando Alonso a învins de două ori în „Legends Trophy”

Agenţia EFE relatează că pilotul spaniol Fernando Alonso a obţinut o dublă victorie în cursele disputate în „Legends Trophy“, pe ovalul de la Indianapolis, în care s-au înfruntat piloţi activi şi retraşi de la diferite categorii.
În sesiunea de antrenamente, care a durat cinci minute, cel mai bun timp a fost obţinut de Petter Solberg, campion mondial WRC (2003), urmat de Oriol Servia, Jenson Button, campion mondial de Formula 1 (2009) şi Fernando Alonso, dublu campion mondial de Formula 1 (2005, 2006). În prima cursă, Alonso l-a devansat cu 37/1000 pe Button, în timp ce în a doua cursă, în care startul s-a dat cu ordinea inversă a clasamentului din prima cursă, spaniolul a plecat de pe ultima poziţie. Alonso a câştigat şi a doua cursă la luptă cu Tiago Monteiro, veteran în World Touring Car. Legends Trophy Esports este o competiţie virtuală organizată de Torque Esports şi www.the-race.com.
Alonso va participa în acest an şi la cursa reală de la Indianapolis din Indy Car, programată pe 23 august, în contextul în care campionatul a fost perturbat de pandemia de coronavirus.


Articole înrudite