27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Prima victorie pentru Oțelul, a doua pentru Sporting
Prima victorie pentru Oțelul, a doua pentru Sporting

Liga a 3-a la fotbal a programat sâmbătă majoritatea partidelor din cea de-a doua etapă. SC Oțelul a jucat pe teren propriu cu Sportul Chiscani, o echipă întărită în această vară cu o serie de jucători care au evoluat la echipe gălățene.
Chiar din primul minut Cîrjan a trecut pe lângă deschiderea scorului pentru ca în faza următoare la poarta cealaltă, Ursu să comită o gafă care era să ne coste. După 25 de minute de tatonare, roș-alb-albaștrii s-au descătușat și golurile au început să umple poarta oaspeților. Neagu și Jardan au stabilit scorul primei reprize pentru ca în partea a doua suporterii prezenți totuși în număr mic în tribune să aplaude evoluția bună a favoriților concretizată cu alte șase goluri pe tabelă: Jardan 2, Niculae, Crîcimar 2 și Râpan. Rezultat final: Oțelul -Sportul 8-0 (2-0).
Managerul tehnic Dorinel Munteanu a început cu formula: Ursu - Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea - Neagu, Jardan, Cireș - Cisotti, Cîrjan, Nica. După pauză au mai intrat: Crîcimar, Mereuță, Vaștag, Niculae și Râpan. După două etape, Oțelul ocupă locul 5 cu trei puncte. Oțelarii vor juca runda viitoare, pe 10 septembrie, la Bacău, cu Aerostar, o contracandidată la promovare.

Lieștenii au câștigat un meci „nebun” la Făurei

Cu un moral excelent după victoria de pe teren propriu cu Oțelul din etapa inaugurală, Sporting Liești a întâlnit în deplasare pe CS Făurei. Partida a fost dramatică, cu o evoluție interesantă a scorului. Gazdele și-au vândut scump pielea, au condus cu 1-0, dar lieștenii au revenit, au marcat de două ori și au intrat în avantaj la vestiare. CS Făurei a egalat la reluare, dar Sporting a apăsat pedala de accelerație, a mai înscris e două ori și a obținut o victorie meritată. Rezultat final: CS Făurei - Sporting Liești 3-4 (1-2).
Au marcat pentru învingători: Bîrlădeanu 2 goluri, Călin și Stan. Antrenorul Cristian Brăneț a început cu formula: A.Brăneț - Iancu, Voicu, Maftei, Năstase - Munchiu, Crihană, Stan, Mihu - Bîrlădeanu, Călin. Au mai intrat: Chiriac, Milea, Țicămucă, Grigoraș. Sporting are maxim de puncte după două etape, ocupă locul 2 în clasament la egalitate cu liderul Metalul Buzău. Cele două echipe se vor duela runda viitoare, pe „Liești Arena”, sâmbăta viitoare, de la ora 17.00.


Articole înrudite