05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Duminică a avut loc prima etapă a Ligii a-IV-a de fotbal din judeţul Galaţi, ocazie cu care a avut loc, pe stadionul „Dunărea” din Galaţi prezentarea oficială a lotului de jucători ai echipei A.S. ”Frontiera-Poliţia Comunitară” Galaţi. Echipa gălăţeană a învins formaţia „Muncitorul” Ghidigeni cu scorul de 3-1(1-0).
Au fost invitaţi să participe la prezentarea lotului şefii celor două instituţii, cms. şef Bădărău Didel - IJPF Galaţi şi Gâscă Cristian - Poliţia Comunitară, şeful Asociaţiei Judeţene de Fotbal - Nicolae Rainea, dar şi alţi iubitori ai sportului.
Pentru acest sezon de Liga a-IV-a, conducerile celor două instituţii au hotărât fuzionarea acestora în scopul susţinerii materiale a acestei echipe, care este singura echipă din municipiul Galaţi şi care este formată din poliţişti de frontieră, poliţişti comunitari, jandarmi şi militari.
Este de apreciat efortul comisarului şef Cristea Costică, preşedinte executiv al Asociaţiei, care s-a zbătut în ultimii şase ani pentru menţinerea echipei la acest nivel, iar sub comanda staff-ului tehnic, format din Sion Cristinel - director sportiv, Butunoiu Dorin - antrenor principal, Buciumeanu Doru şi Iordache Cristian - antrenori secunzi, se doreşte clasarea în primele patru echipe a ligii judeţene de fotbal.
Menţionăm că toate meciurile de pe teren propriu se vor disputa pe stadionul Municipal “Dunărea” din Galaţi, iar următoarea etapă va avea loc duminică, începând cu orele 12.00, atunci când “A.S Frontiera-Poliţia Comunitară” va întâlni pe teren propriu formaţia “Voinţa” Şiviţa.
Pe viitor se vor organiza, cu prilejul disputării meciurilor de pe teren propriu, diferite concursuri cu premii, tombole, toate acestea în speranţa aducerii la stadion a unui număr cât mai mare de spectatori.


Articole înrudite