30 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Doar 3.000 de fani rapidişti au venit în Giulesti pentru a asista la amicalul cu Sahtiorul lui Mircea Lucescu, deşi intrarea generală a fost doar 5 lei. Din acest motiv, întâlnirea, care se dorea a fi una de gală, n-a prea avut farmec. La lipsa spectacolului a mai contribuit şi numărul mare de titulari din ambele formaţii, astfel că Rapid şi Şahtior au arătat un fotbal modest. Doar prezenţa lui Mircea Lucescu a încins tribunele. Fostul tehnician al giuleştenilor a îndrumat la fairplay şi a ţinut ca jucătorii celor două echipe să se strângă, uniţi, pentru o poză de grup cu doar câteva secvenţe înainte de startul partidei.
Giulestenii n-au părut impresionaţi de fosta câştigătoare a Cupei UEFA şi nici de Lucescu şi au punctat pe finalul primei reprize prin Cesinha, revenit după accidentarea suferită contra Urziceniului în etapa a doua.
După pauză, odată cu intrarea lui Dani Coman, Şahtior a reintrat în joc. Portarul şi-a făcut un redebut de coşmar. Coman a început meciul ca rezervă a lui Bornescu, dar a fost introdus după pauză. Suporterii l-au fluierat însă pe fostul goalkeeper al Braşovului, scandând apoi numele lui Mircea Bornescu. Coman a încasat ambele goluri. Mai întâi de la Kucher, la doar trei minute după ce intrase pe teren, şi apoi de la Willian, fără a schiţa vreun reflex. La finalul partidei cu ucrainenii, finanţatorul alb-vişiniilor a spus că-i va îndeplini antrenorului Şumudică şi cea mai mare dorinţă a momentului: "Îl vom transfera pe Morales şi ne vom întări astfel lotul", a spus Copos. Şumudică a zis, de mai multe ori, în ultimul timp, că-şi mai doreşte un singur jucător: pe atacantul de la Bistriţa.


Articole înrudite