29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Remiza din prima zi de Paşti
Remiza din prima zi de Paşti
Din dorinţa de-a reveni chiar în prima zi de Paşte în fruntea Ligii I, Oţelul a început în forţă partida de la Bistriţa. În min. 4 Giurgiu l-a angajat excelent pe S. Ilie, care talonat de un adversar a intrat în careul bistriţean dar a şutat slab, permiţându-i lui Albuţ să se remarce. Trupa lui Dorinel Munteanu a pus stăpânire pe mijlocul terenului şi a avut o posesie superioară gazdelor în primele 10 minute. Ameninţată cu retrogradarea, Gloria a revenit în joc şi a trecut pe lângă deschiderea scorului în min. 21 după o gafă uriaşă a lui Costin dar şutul lui Cavalli, din unghi, nu a găsit colţul lung al porţii lui Grahovac.  

S-au mulţumit cu un punct

La reluare tot roş-alb-albaştrii au  avut iniţiativa, dar din păcate ei au punctat doar la impresia artistică. În min. 47 lovitura de cap a lui Ilie din opt metri a trecut pe lângă poarta gazdelor, pentru ca peste alte şapte minute Antal să încerce un lob de la 20 metri dar a fost blocat de argentinianul Cafasso. Cea mai mare ocazie de gol din cel de-al doilea mitan i-a aparţinut lui Pena (min.66), care l-a depăşit pe Năstase, dar şutul lui a trecut milimetric pe lângă bară. Replica Bistriţiei nu a întârziat şi cu 15 minute înainte de final Băjenaru a driblat doi adversari şi a şutat prin surprindere, dar pe lângă buturile porţii lui Grahovac, pentru ca în cel de-al doilea minut de prelungiri să trecem prin mari emoţii la lovitura liberă executată de acelaşi Băjenaru, care a fost respinsă în faţă de goalkeeperul Oţelului.

Gloria Bistriţa - Oţelul Galaţi 0-0
stadion „Gloria”, spectatori: 2000
Formaţii:
Gloria Bistriţa: Albuţ - Achim, Szukala, V. Năstase, Cafasso (min. 67 Iordache) - Tudose, Anton - Keita (min. 88 Săceanu), Băjenaru, Velcovici - Cavalli (min. 81 Bâlbă). Antrenor: Nicolae Manea. Director tehnic: Florin Halagian.
Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Perendija, Costin, Sălăgeanu - Neagu, Giurgiu - Antal, Ibeh (min. 75 Filip), S. Ilie (min. 60 Iorga) - Pena (min. 82 Punosevac). Antrenor: Dorinel Munteanu.
cartonaşe galbene: V. Năstase (min. 26), Tudose (min. 35), respectiv Ibeh (min. 37), Punosevac (min. 89)
Arbitru: Alexandru Tudor (Bucureşti)
Asistenţi: Florin Ungureanu şi Vasile Marinescu, ambii din Bucureşti


Articole înrudite