Ronaldinho nu mai poate primi vizite în închisoarea din Paraguay Recomandat

Marți, 24 Martie 2020 12:19
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul atacant brazilian Ronaldinho, câştigătorul Balonului de Aur în 2005, nu mai poate primi vizite în închisoarea din Paraguay în care se află de la începutul acestei luni, în urma unei decizii a autorităţilor locale, aflate în luptă cu noul coronavirus, informează agenţia Xinhua.
Ronaldinho şi fratele său Roberto de Assis au fost încarceraţi începând din 6 martie, fiind acuzaţi de utilizarea unor paşapoarte false la sosirea lor în Paraguay.
Potrivit site-ului brazilian Globo Esporte, oficialii paraguayeni au dispus ca închisoarea de la marginea capitalei Asuncion să înăsprească protocoalele pentru a preveni răspândirea virusului ucigaş.
În afara interzicerii tuturor vizitatorilor, cu excepţia avocaţilor, personalul închisorii a primit ordin să poarte mănuşi şi măşti de protecţie, în timp ce toţi prizonierii trebuie să fie supuşi zilnic unui control de sănătate. Ronaldinho şi fratele său au sosit în Paraguay pe 4 martie, pentru a participa la un eveniment caritabil, precum şi pentru a promova o nouă carte. Cei doi au fost arestaţi în cursul aceleiaşi zile, după ce poliţiştii şi-au dat seama că au intrat în ţară cu paşapoarte false, acuzaţie negată însă de brazilieni.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu